Έφτασε η ώρα της αλήθειας

Οι τελευταίες αγωνιστικές περιλαμβάνουν μάχες ομάδων που παλεύουν για τον ίδιο στόχο. Αναμετρήσεις που δεδομένα θα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Όχι γιατί περιμένουμε να μας καθηλώσουν με την ποιότητά τους, αλλά επειδή το μέλλον των συμμετεχόντων στην κατηγορία κρέμεται από μια... κλωστή.

Στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Λεβαδειακό.
Οι Θεσσαλοί διανύουν αρνητικό σερί 8 αγώνων χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα με τελευταία επιτυχία τους στις 12 Ιανουαρίου στην έδρα τους με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
Οι Βοιωτοί
έχουν βελτιωθεί σε εμφανίσεις και αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και τρέχουν το μεγαλύτερο αήττητο εφετινό σερί τους, έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ έχει μπροστά της την αμέσως επόμενη αγωνιστική παιχνίδι με ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός έδρας) που επίσης μάχεται για τον ίδιο στόχο.
Ο Λεβαδειακός ταξιδεύει στην Κρήτη και υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα στα επόμενα δύο παιχνίδια που επίσης μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά για το μέλλον του στην κατηγορία κόντρα σε ομάδες με ίδιο στόχο.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων και ΟΦΗ κοντράρονται τη στιγμή που βρίσκονται στις τελευταίες δύο θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" νίκησε 1 από τα τελευταία 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, διάστημα στο οποίο γνώρισε και 7 ήττες! Απέχοντας ήδη 9 βαθμούς από τους Κρητικούς μοιάζει καταδικασμένη η όποια προσπάθεια, όμως ο Τεννές και οι παίκτες του δεν δείχνουν να τα έχουν παρατήσει.
Ο ΟΦΗ νίκησε για τελευταία φορά στις 20 Ιανουαρίου (3-0 στην έδρα του τον Παναιτωλικό). Έκτοτε αγνοεί το τρίποντο σε 7 παιχνίδια και έρχεται από άσχημα αποτελέσματα απέναντι σε Λαμία και ΑΕΛ στη δική του μάχη για παραμονή, αφού δε νίκησε κανέναν από τους δύο αν και τους υποδέχθηκε στο Ηράκλειο. Το ματς με τον Απόλλωνα μοιάζει με τελικό, ενώ ακολουθούν κι άλλα απέναντι σε ομάδες που δίνουν ίδια μάχη. Θα υποδεχθεί Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννενα που έχουν τον ίδιο στόχο.

Από τον κίνδυνο φαίνεται να έχει διαφύγει η Λαμία. που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η ομάδα του Χάβου νίκησε ΟΦΗ και ΑΕΛ και έμεινε σε ισοπαλία με Ξάνθη και Λεβαδειακό, ισχυροποιώντας αφάνταστα τη θέση της και ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών.
Απέναντί της θα έχει τον ΠΑΣ Γιάννενα που αντιμετωπίζει σοβαρά πια τον κίνδυνο να χάσει την κατηγορία. Οι Γιαννιώτες νίκησαν 1 από τα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος, είναι σε απόσταση τριών βαθμών από τον ΟΦΗ και ενός από τον Λεβαδειακό. Ομάδες που όμως θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις επόμενες αγωνιστικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα