Σε νέο ρόλο για το "Haunting of Bly Manor" επιστρέφει ο Oliver Jackson Cohen

Από το ένα "Haunting" στο άλλο.

Και άλλος ηθοποιός θα επιστρέψει να μας τρομοκρατήσει στην 2η σεζόν του "Haunting of Hill House".

Ο λόγος για τον Oliver Jackson-Cohen, ο οποίος θα αφήσει πίσω του τον χαρακτήρα του Luke Crain και θα επιστρέψει για το "Haunting of Bly Manor" ως "έναν κάτοικο της έπαυλης που κάνει την ζωή δύσκολη σε όσους κατοικούν εκεί".

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού Twitter του

Netflix, See What's Next, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο Jackson-Cohen δεν είναι η πρώτη επιστροφή για την 2η σεζόν. Μάλιστα, η Victoria Pedretti, θα επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο και θα κατέχει τον ρόλο της νταντάς Dani. Την επιστροφή της συζητά και η Carla Gugino.

Η 2η σεζόν θα φέρει τον τίτλο "Τhe Haunting of Bly Manor" και θα είναι το δεύτερο κεφάλαιο στην αποκλειστική "The Haunting" ανθολογία του Netflix. Θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Henry James, "The Turn of the Screw", το οποίο περιστρέφεται γύρω από μια νταντά, η οποία ενώ φροντίζει δύο παιδιά, διαπιστώνει ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο. Η ιστορία έχει αποκτήσει και στο παρελθόν μεταφορές, μεταξύ άλλων η ταινία "The Innocents" (1961) του Jack Clayton, με πρωταγωνιστές τους Deborah Kerr, Michael Redgrave και Megs Jenkins, και η ομότιτλη ταινία του BBC με τους Michelle Dockery, Dan Stevens, Mark Umbers και Sue Johnston.

Το "The Haunting of Hill House" βασίζεται στο βιβλίο τρόμου της Shirley Jackson, το οποίο κυκλοφόρησε και στα ελληνικά με τον τίτλο "Οι δαίμονες του Χιλ Χάουζ". Εκδόθηκε αρχικά το 1959 και έχει γίνει ήδη δύο φορές ταινία, μία το 1969 με την Julie Harris και μια το 1999 με τους Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones και Owen Wilson.

O Μike Flanagan των "Hush", "Oculus" και "Gerald's Game" ανέλαβε τη δημιουργία, τη σκηνοθεσία αλλά και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς, με την Meredith Averill να εκτελεί καθήκοντα co-showrunner και εκτελεστικής παραγωγού. Τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού μοιράζονται με τους Τrevor Macy, Justin Falvey και Darryl Frank. Την παραγωγή αναλαμβάνουν τα Amblin TV του Steven Spielberg και Paramount Television. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Να τονίσουμε εδώ πως μαζί με την ανακοίνωση για τον δεύτερο κύκλο, μάθαμε πως το Netflix έκλεισε μια πολυετή τηλεοπτική συμφωνία για τα αποκλειστικά δικαιώματα μαζί με τον Flanagan και τον Macy. Η νέα σεζόν θα φέρει νέους χαρακτήρες και θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή το 2020.

Η σειρά θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες νέες τηλεοπτικές παραγωγές για την χρονιά που μας πέρασε. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN Greece Τρομακτική επιστροφή προβλέπει το "The Haunting of Bly Manor" Το "The Haunting Of Hill House" πήρε την έγκριση του Stephen King

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα