Σε ένα μήνα λήγει η ποινή του Πλατινί

Στις 7 Οκτωβρίου 2019, λήγει η ποινή αποκλεισμού του Μισέλ Πλατινί από κάθε δραστηριότητα σχετική με το ποδόσφαιρο, που έχει επιβληθεί από τις αρμόδιες αρχές στον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα κι ο 64χρονος Γάλλος, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στο αγαπημένο του παιχνίδι.

«Θα επιστρέψω. Δεν ξέρω πού, δεν ξέρω πώς. Δεν μπορώ να μείνω αποκλεισμένος, έστω κι αν πρόκειται για αποκλεισμό από ηλίθιους», δήλωσε με έμφαση ο πρώην πρόεδρος της UEFA, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ελβετικό τηλεοπτικό δίκτυο «RTS».

To
2015, μετά από σχετική απόφαση της FIFA, ο Πλατινί τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό, καθώς φέρεται να έχει λάβει από τον τότε πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Γιόζεφ Μπλάτερ 1,8 εκ. ευρώ.

«Υπήρξα θύμα μιας μορφής συνωμοσίας. Υπήρξε μια συμφωνία μεταξύ της FIFA και της ελβετικής Εισαγγελίας για να με εξοντώσουν. Δεν υποστηρίζω ότι είναι συνωμοσία του ελβετικού κράτους», πρόσθεσε ο Πλατινί και συνέχισε αναφερόμενος στον νυν πρόεδρο της διεθνούς ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο: «Ίσως να μην θέλει να επιστρέψω».
Keywords
Τυχαία Θέματα