Σε διπλό ταμπλό «παίζει» η Λάτσιο!

Την Κυριακή η ομάδα της Ρώμης διεξήγαγε δύο παράλληλες διαπραγματεύσεις μεταγραφών, τόσο για τον Ματία Τζακάνι όσο και για τον Φίλιπ Κόστιτς.

Όπως ανέφερε η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport νωρίτερα τη Δευτέρα, ο αθλητικός διευθυντής Ίγκλι Τάρε ήταν σε συνομιλίες με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Κυριακή προσπαθώντας να κλείσει τη συμφωνία για τον 28χρονο Σέρβο εξτρέμ. Η τελευταία προσφορά της Λάτσιο είναι ακόμα κάτω από τα

αιτήματα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έτσι οι συνομιλίες είναι σε δύσκολο σημείο, με τους «Biancocelesti» να ελπίζουν ότι η επιθυμία του Κόστιτς να ενταχθεί στο σύλλογο θα κάνει τη διαφορά. Για να αποφύγει το σενάριο να μην αποκτήσει καθόλου έναν ακραίο επιθετικό που χρειάζεται, ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλάουντιο Λοτίτο πραγματοποίησε χθες συνομιλίες με την Βερόνα για την απόκτηση του Ματία Τζακάνι.

Ο Ιταλός πρόεδρος έκλεισε ουσιαστικά τη συμφωνία με τους «Gialloblu» για τον 26χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό, με βάση τα 8 εκατομμύρια ευρώ συν 2 εκατομμύρια ευρώ με μορφή μπόνους. Επίσης υπάρχει η σκέψη να συμπεριληφθεί και ο Αντρέ Άντερσον στη συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα