Σχένκεφελντ: "Στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό"

Σχένκεφελντ: "Στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό"alambosΠαρ, 11/13/2020 - 17:36

Το όνειρό του να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό δημοσιοποίησε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμέσως μετά την επέκτση του συμβολαίου του με το "Τριφύλλι" ο Μπαρτ Σχένκεφελντ. Μίλησε για τη νέα του πρόκληση και τόνισε πως θέλει να κάνει περήφανο τον κόσμο

της ομάδας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ηγέτης της πράσινης άμυνας

"Είμαι ευγνώμων στον Παναθηναϊκό για την υπογραφή του νέου συμβολαίου. Δεν είναι για μένα ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου, είναι όμως μία νέα πρόκληση.

Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη με αυτή τη φανέλα, να κάνω μαζί με τους συμπαίκτες μου, περήφανο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να επιστρέψουμε και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούμε εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Βήμα – βήμα πιστεύω πως θα το καταφέρουμε.

Υπάρχουν πραγματικά υπέροχοι άνθρωποι στο σύλλογο. Έχω συναντήσει ανθρώπους που με βοήθησαν σημαντικά σε αυτό το διάστημα της παραμονής μου στον Παναθηναϊκό".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Σχένκεφελντ έθεσε και τον προσωπικό του στόχο με τον Παναθηναϊκό.

Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 17:36 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα