Σαββίδης περί αφαίρεσης βαθμών

Πολύς ο λόγος που γίνεται τις τελευταίες δύο ημέρες για το καυτό θέμα της αφαίρεσης βαθμών, λόγω της ποινής που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ. Είναι ένα ζήτημα, από το οποίο ο ΠΑΟΚ έχει πικρή πείρα τόσο στο πρόσφατο, όσο και στο πιο μακρινό παρελθόν, γι' αυτό και ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση με δημόσια τοποθέτησή του το βράδυ του Σαββάτου (13/10).
Στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πόσταρε το εξής μήνυμα: "Οι βαθμοί πρέπει να αποφασίζονται εντός γηπέδου.
Εκτός γηπέδου και στα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζονται μόνο μέτρα κατά της βίας, χωρίς την παραμικρή ανοχή".

Η θέση του συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, είναι σαφής, ότι το μέτρο της αφαίρεσης βαθμών δεν πρέπει να ισχύει. Στη συνέχεια του μηνύματος, υπάρχει μια μίνι βαθμολογία, η οποία αφορά στους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από διάφορες ομάδες την τελευταία τριετία. Σε αυτή την ιδιότυπη βαθμολογία, όπως μπορείτε να δείτε στο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και με... διαφορά, έχοντας χάσει 17 πόντους. Δεύτερος είναι ο Παναθηναϊκός με 14, τρίτη η ΑΕΚ με 6 και τέταρτος ο Ολυμπιακός με 3. Έχουν κάθε λόγο, λοιπόν, οι "ασπρόμαυροι" να μην νιώθουν καθόλου άνετα με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα