Κασάνο: "Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν εγκληματίας"

Λίγες μέρες πριν ο Αντόνιο Κασάνο ανακοίνωσε την απόσυρση του από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα σε ηλικία 36 ετών, αφήνοντας πίσω του μια από τις πλέον… διασκεδαστικές καριέρες τα τελευταία 20 χρόνια.

Για πολλούς ένας ποδοσφαιρικός ήρωας, σίγουρα όμως μια πολύπλευρη προσωπικότητα. Ένα τεράστιο αυθεντικό ποδοσφαιρικό ταλέντο και συνάμα μια ατίθαση προσωπικότητα με πολλά πάθη και σκοτεινές στιγμές.

Οι τρελές νύχτες στην Μαδρίτη: Σεξ και κρουασάν

«Είχα φίλο ένα γκαρσόνι στο ξενοδοχείο
του οποίου η δουλειά ήταν να μου φέρνει 3-4 κρουασάν όταν έκανα έρωτα. Μόλις τελείωνα μου έφερνε τα γλυκά και του έδινα το κορίτσι».
«Αυτό που μετανιώνω περισσότερο είναι ότι άφησα την Ρεάλ. Ήμουν στην καλύτερη ομάδα στην ιστορία και θα είχα καταφέρει περισσότερα. Αλλά ακολούθησα το ένστικτό μου που μου έλεγε… κάνε λάθη και φύγε. Εκείνη την περίοδο απλά πετούσα την ζωή μου κάνοντας λάθη».

Όταν έβρισε τον πρόεδρο της Σαμπντόρια

Ο Κασάνο εκδιώχθηκε από την Σαμπντόρια μετά από ένα επεισόδιο με τον πρόεδρο της ομάδας. Ο πρόεδρος ήθελε να πάει ο Κασάνο σε μια χορηγική εκδήλωση σε ξενοδοχείο. Ο Κασάνο αρνήθηκε βρίζοντας δημοσίως τον πρόεδρο, λέγοντας «Άει γ….σου γέρικο σκ@#ο".

Όταν πέταξε την μπλούζα σε διαιτητή

Το 2008 έκανε πρωτοσέλιδο όταν αποβλήθηκε σε ένα ματς με την Τορίνο. Πέταξε την φανέλα του στον διαιτητή λέγοντας του «πήγαινε πάρτον από τον κ…. και μετά έλα στ’ αποδυτήρια θα σε περιμένω».

Όταν έσπασε το σημαιάκι του κόρνερ

Το έκανε συχνά πυκνά, να κλωτσάει το σημαιάκι του κόρνερ. Μετά από γκολ εναντίον της Γιουβέντους το κλώτσησε τόσο δυνατά που έσπασε.

Οι κόντρες με τον Καπέλο

Η σχέση του με τον Καπέλο μόνο καλή δεν ήταν. Δεν έχανε ευκαιρία να τον μιμείται και να τον κοροϊδεύει. Όταν δεν τον χρησιμοποιούσε τον έβριζε με την χαρακτηριστική φράση «είσαι σκ@#4ανθρωπος. Είσαι πιο ψεύτικος κι από τα λεφτά της Μονόπολι».

Η αυτοβιογραφία του

Ο Κασάνο δημοσίευσε δύο βιβλία, το ένα με την αυτοβιογραφία του. Το πρώτο κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο: «Λέω τα πάντα» και στην συνέχεια τρία χρόνια μετά το «Τα πρωινά δεν εξυπηρετούν κανέναν».
Όταν κυκλοφόρησε το δεύτερο είπε το αμίμητο: «Ήδη έχω γράψει περισσότερα βιβλία απ’ όσα έχω διαβάσει».

Η… φιλοσοφία του

*Δεν είχα πολλές σχέσεις γι’ αυτό τιμώρησα τον εαυτό μου με το να κοιμηθώ με 600-700 γυναίκες.

*Ο καπέλο είναι σκ@#νθρωπος, αλλά ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ.

*Η μητέρα μου αισθάνεται ενοχλημένη όταν οι εχθροί μου δεν με προσβάλλουν.

*Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν εγκληματίας.

*Δεν μπορώ να θεραπευτώ στην Μαδρίτη. Υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες και καλό φαγητό.

*Όποιος είναι ομοφυλόφιλος, είναι δικό του πρόβλημα.

*Δεν πήγα ποτέ στην Γιουβέντους γιατί αυτοί θέλουν στρατιώτες κι εγώ θέλω να διασκεδάζω.
Keywords
Τυχαία Θέματα