Σαβιόλα: “Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν με ξεχνούν ποτέ”

O Χαβιέρ Σαβιόλα έγραψε ιστορία σαν ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ, της εθνικής Αργεντινής, ενώ ξεχωριστό ήταν φυσικά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014 όταν σε 26 ματς πέτυχε 12 γκολ. Σήμερα ο 39χρονος επιθετικός παίζει ακόμα ποδόσφαιρο σάλας με την Ενκάμπ από την Ανδόρα. Ο σύλλογος του συμμετέχει στο Champions League

σάλας και οι αγώνες του έκτου ομίλου διεξάγονται στη χώρα μας και στο αθλητικό κέντρο Δαϊς.

Ο Σαβιόλα πανηγυρίζει την γκολάρα του απέναντι στην Άντερεχτ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Μετά το φινάλε του ματς με τον Δούκα, ο Σαβιόλα μίλησε στο novasports.gr και θυμήθηκε το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά σε μια τόσο όμορφη πόλη όπως η Αθήνα. Ο Ολυμπιακός μου φέρθηκε πολύ καλά, είναι ένας σύλλογος πραγματικά πολύ μεγάλος. Θυμάμαι τις στιγμές που πέρασα με πολύ γλυκό τρόπο. Η Αθήνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί εδώ κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004. Για τη θητεία μου στον Ολυμπιακό, αλλά και για το χρυσό μετάλλιο με την Αργεντινή, η Αθήνα θα είναι πάντα ξεχωριστή!”.

Ποιο είναι το μήνυμα σου προς τους φίλους του Ολυμπιακού;

“Μια μεγάλη αγκαλιά στους φίλους του Ολυμπιακού. Όσα χρόνια και αν περάσουν, με υποδέχονται με αγάπη και αυτό είναι πολύ όμορφο. Είναι πολύ ξεχωριστοί και πάντα θυμάμαι τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Πάντα έχω να πω κάτι όμορφο για εκείνους”.

Ποια στιγμή θυμάσαι από τα παιχνίδια που αγωνίστηκες στο Καραϊσκάκη;

​”Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν που πανηγυρίσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή στο Καραϊσκάκη. Ήταν μια αξέχαστη φιέστα και είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου.”

Keywords
Τυχαία Θέματα