Ολυμπιακός: Αναχώρησε για Πράβετς

Οι βλέψεις του Ολυμπιακού για την σεζόν 2021/22 είναι μεγάλες και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις μεταγραφές που έγιναν και ανεβάζουν επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες στοχεύουν στην είσοδο στα πλέι-οφ της Euroleague ενώ επέστρεψαν στην Basket League και θα κληθούν μετά από κάποια χρόνια να βάλουν δύο «καρπούζια»

κάτω από την ίδια μασχάλη.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα (22/08) και να επιστρέφει στην Αθήνα στις 30 Αυγούστου.

Είναι μάλιστα προγραμματισμένο και ένα φιλικό παιχνίδι με την βουλγαρική Ρίλσκι στις 29/08, που θα βοηθήσει τον κόουτς Μπαρτζώκα να βγάλει κάποια συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του.

Δεν ταξίδεψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αναμένεται τα επόμενα 24ώρα στη Βουλγαρία. Οι υπόλοιπες μεταγραφές έχουν ενσωματωθεί κανονικά.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας οι Πειραιώτες θα παίξουν σε δύο τουρνουά. Ενα που θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ το διήμερο 4 και 5 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Λαυρίου, της Μονακό και πιθανότατα της Μακάμπι (εάν δεν υπάρξει πρόβλημα με τις μετακινήσεις της Ισραηλινής ομάδας λόγω κορονοϊού) και ένα στην Κύπρο μαζί με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και επίσης της Μακάμπι (με την ίδια παράμετρο που ισχύει και για τη συμμετοχή της στο τουρνουά του ΣΕΦ).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Αναχώρησε, Πράβετς,olybiakos, anachorise, pravets