Σασσουόλο – Ρόμα 1-2: «Χρυσή αλλαγή» ο Κρίστενσεν!

Οι Ρωμαίοι, έπειτα από ένα δραματικό ματς, ανέβηκαν πέμπτοι με τέσσερα ματς χωρίς νίκη, οι γηπεδούχοι έχασαν μετά από δύο αγώνες και είναι 15οι.

Oι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 25′, με τον Μπεράρντι να σερβίρει στον Ενρίκε, που νίκησε τον Ρουί Πατρίσιο στο δεύτερο δοκάρι.

Η Ρόμα, έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο α’ μέρος, με Ντιμπάλα και Σπινατσόλα.

Oι «τζιαλορόσι», έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 54ο λεπτό, με τον Λουκάκου να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Κονσίλι.

Στο 62′, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, με τον Μπολόκα να δέχεται απ’ ευθείας

κόκκινη για μαρκάρισμα στον Παρέδες.

Η Ρόμα, με το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε ακόμη περισσότερο και στο 75ο λεπτό, η αλλαγή του Μουρίνιο, Κρίστενσεν, κέρδισε πέναλτι από τον Έρλιτς, με τον Ντιμπάλα να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οκτώ λεπτά πριν το τέλος, ο ίδιος ο Κρίστενσεν έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, με αριστερή εκτέλεση, μετά από πάσα του Ντιμπάλα!

Σασσουόλο (Ντιονίζι): Κονσίλι – Τόλιαν, Ρουάν, Έρλιτς, Βίνια (90′ Πέντερσεν) – Μπολόκα, Ενρίκε – Μπεράρντι (89′ Kαστιγέχο), Τόρστβεντ (81′ Mπαϊράμι), Λοριεντέ (65′ Ράτσιτς) – Πιναμόντι (81′ Ντεφρέλ).
Ρόμα (Μουρίνιο): Πατρίσιο – Μαντσίνι (68′ Πελεγκρίνι), Γιορέντε, Εντικά – Κάρσντορπ (46′ Αζμούν), Μπόβε (46′ Κρίστενσεν), Παρέδες, Κριστάντε, Σπινατσόλα (68′ Ελ Σαράουι) – Ντιμπάλα (87′ Τσελίκ), Λουκάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα