Σάουθγκεϊτ: «Θέλουμε να πάμε δύο βήματα παραπάνω»

Ο Άγγλος ομοσπονδιακός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόκριση των «λιονταριών» στα ημιτελικά του Euro 2020 με τη νίκη επί της Ουκρανίας.

Επόμενος στόχος η Δανία στο «Γουέμπλεϊ» και η πρόκριση στον τελικό της 11ης Ιουλίου.

«Οι παίκτες ήταν φανταστικοί, ήταν εντυπωσιακό πόσο καλά έπαιξαν σε ένα ματς με τόσο μεγάλη σημασία. Σκέφτομαι τα παιδιά που δεν έπαιξαν, τον Κόουντι, τον Τσίλγουελ, τον Τζόνστον, τον Ράμσντεϊλ, αυτοί μας έκαναν επιτυχημένους. Όποιος μπαίνει κάνει τη δουλειά, όποιος δεν μπαίνει δείχνει φανταστικό ομαδικό

πνεύμα. Το ομαδικό πνεύμα είναι φανταστικό. Είναι δύσκολο να αφήνεις κάθε φορά τρεις παίκτες εκτός αποστολής και ανησυχώ περισσότερο γι΄αυτούς γιατί είναι καλοί παίκτες και δεν το αξίζουν. τα δίνουν όλα στην προπόνηση και οι αποφάσεις μου δεν σημαίνουν ότι δεν έχουν το επίπεδο να παίξουν. Πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση με βάση κάθε αντίπαλο», είπε αρχικά στο BBC και πρόσθεσε:

«Είναι τρομερό να είμαστε σε ημιτελικά για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια. Θέλουμε να πάμε δύο βήματα παραπάνω. Ξέρουμε τι θα γίνεται τώρα στην πατρίδα. Είναι ωραίο να τους βλέπεις όλους Σάββατο βράδυ, με μία μπύρα στο χέρι, ήταν μία δύσκολη χρονιά, πρέπει να το απολαύσουν. Τώρα πρέπει να φροντίσουμε τους παίκτες σωματικά, το ρόστερ είναι πολύ σημαντικό σε μία πορεία επτά αγώνων, πρέπει να δίνουμε ανάσες στη σωστή στιγμή. Μάθαμε πολλά στο Μουντιάλ 2018 γι’ αυτό. Είναι φανταστικό για τη χώρα, ένας ημιτελικός στο ‘’Γουέμπλεϊ’’.

Όλοι πρέπει να ανυπομονούν γι’ αυτό, είναι φανταστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα