Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 0-2: Νίκη παραμονής, ήττα υποβιβασμού (hls)

Την τρίτη νίκη της υπό την καθοδήγηση του Ρόι Χότζον σημείωσε η Κρίσταλ Πάλας, η οποία επικράτησε 2-0 της Σαουθάμπτον στο “Σεντ Μέρι” σε ματς για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν για την Σαουθάμπτον, η οποία είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δημιούργησε ελάχιστες φάσεις. Η πρώτη ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Αριμπό να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Γουόλκοτ στο

24ο λεπτό με τον Άγγλο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά να μην βρίσκει εστία και το ημίχρονο να τελειώνει στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πάλας άνοιξε το σκορ στο 54′ με τον Εζέ μετά από γύρισμα του Αγιού και απόκρουση του Μπαζούνου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 68′ με μακρινό σουτ σημείωσε το 0-2.

Ο Αλκαράς είχε δοκάρι στο 72′ σε σουτ έξω από την περιοχή και άλλη μία καλή στιγμή στο 73′ για να βάλει ξανά στο ματς την Σαουθάμπτον, όπως και ο Μπέλα Κότσαπ στο 76′, αλλά το 0-2 δεν άλλαξε και οι “Άγιοι” έμειναν στους 23 βαθμούς με την παραμονή τους στην Premier League να είναι πλέον εξαιρετική δύσκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 0-2, Νίκη,saouthabton – kristal palas 0-2, niki