Σαλερνιτάνα-Ίντερ 1-1: Σοκ στο τέλος από έναν πρώην!

Ύστερα από έναν κάκιστο Μάρτιο, στον οποίο γνώρισε 3 διαδοχικές ήττες η Ίντερ ήθελε να ξαναβρεί το χαμόγελό της, περνώντας με νίκη από το Σαλέρνο.

Το γκολ για τους Ιντερίστι ήρθε αρκετά νωρίς, στο 6ο λεπτό με τον Γκόζενς να φτάνει τα δύο γκολ στo πρωτάθλημα και τον Λουκάκου να δίνει την ασίστ.

Οι Μιλανέζοι είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Οτσόα με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του στη διεκδίκηση

της ισοπαλίας μέχρι το τέλος όπερ κι εγένετο.

Ένας πρώην παίκτης της Ίντερ, ο Αντόνιο Καντρέβα έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 με απίστευτη σέντρα σουτ!

Το σύνολο του Ιντζάγκι είναι στην 4η θέση έχοντας 51 βαθμούς και περιμένει να δει τι θα κάνει απόψε η Μίλαν, η οποία επίσης έχει 51 βαθμούς και υποδέχεται την Έμπολι, ενώ Ρόμα και Αταλάντα είναι απειλητικές με 50 και 48 βαθμούς αντίστοιχα.

Για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα βασικός ήταν ο διεθνής Κύπριος, Γρηγόρης Κάστανος.

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Ντανίλιουτς, Γκιομπέρ, Πιρόλα (65’ Τρόοστ-Έκονγκ), Μπρον (46’ Ντιά), Κουλιμπαλί (65’ Καβίλια), Φιλχένα (79΄Μπόχινεν), Μπράνταριτς, Κάστανος (85’ Μπότχαϊμ), Καντρέβα, Πιόντεκ

Προπονητής: Πάουλο Σόουζα

Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (66’ Μπρόζοβιτς), Ασλάνι (67’ Γκαλιαρντίνι), Μχιταριάν, Γκόζενς (75’ Ντι Μάρκο), Λουκάκου (85’ Τζέκο), Κορέα (66’ Μαρτίνες)

Προπονητής: Σιμόνε Ιντζάγκι

Keywords
Τυχαία Θέματα