Σαλάχ: Μήνυμα με νόημα για το μέλλον του

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, υπονόησε ότι θα παραμείνει στην ομάδα και μετά την αποχώρηση του προπονητή Γιούργκεν Κλοπ.

Με την αποχώρηση του Κλοπ μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στο «τιμόνι» και τον προπονητή της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, να επιβεβαιώνεται επίσημα ως διάδοχός του, η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του Σαλάχ στη Λίβερπουλ είχε αυξηθεί, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2025.

Το όνομα του 31χρονου Αιγύπτιου έχει συνδεθεί με μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ την εφετινή

σεζόν δεν έκανε πολύ καλή σεζόν ενώ η απόδοσή του έπεσε σημαντικά προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Αργά τη Δευτέρα, αφού ο Σλοτ ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής της Λίβερπουλ, ο Σαλάχ εξέθεσε τις φιλοδοξίες της ομάδας του για την επόμενη σεζόν και έστειλε ένα μήνυμα αποχωρισμού για τον Κλοπ.

«Γνωρίζουμε ότι τα τρόπαια είναι αυτά που μετρούν και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί αυτό την επόμενη σεζόν». έγραψε ο Σαλάχ σε ανάρτησή του στα social media. «Οι οπαδοί μας το αξίζουν και θα παλέψουμε σαν στην κόλαση».

We know that trophies are what count and we will do everything possible to make that happen next season. Our fans deserve it and we will fight like hell. pic.twitter.com/HU98ACVr6q

— Mohamed Salah (@MoSalah) May 20, 2024

«Ήταν υπέροχο να μοιράζομαι όλα αυτά τα τρόπαια και τις εμπειρίες μαζί σου τα τελευταία 7 χρόνια», έγραψε ο Σαλάχ σε μια φωτογραφία του με τον πρώην προπονητή της Λίβερπουλ. «Σου εύχομαι καλή τύχη για το μέλλον και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά».

It was great sharing all those trophies and experiences with you over the past 7 years.
I wish you the best of luck for the future and hope we meet again. pic.twitter.com/mIES7Ctmhs

— Mohamed Salah (@MoSalah) May 20, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα