Σαλάχ: «Δεν είναι αρκετό να το απολαμβάνεις»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τονίζει ότι η πίεση της μάχης του τίτλου στην Αγγλία του κάνει καλό και δεν του αρκεί να απολαμβάνει το παιχνίδι, αλλά θέλει να κερδίζει.

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή και ακόμα και με έναν πόντο θα είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ακολουθεί μεσοβδόμαδο ματς με την Γουότφορντ και ντέρμπι με την Έβερτον την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο αρχισκόρερ των «ρεντς», μιλώντας στο Sky Sports και τον Τζέιμι Κάραγκερ,
τόνισε ότι η πίεση είναι αυτή που τον κάνει καλύτερο.

«Νιώθεις την πίεση γιατί είσαι άνθρωπος. Για μένα δεν έχει σημασία να κερδίσω ένα παιχνίδι τώρα ή ένα που κέρδισα πριν τρεις εβδομάδες. Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και υπάρχει πίεση. Η Μάντσεστερ Σίτι μας πιέζει και θα είναι εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν, πρέπει να το αποδεκτείς όταν παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί να σε βοηθήσει να δουλέψεις σκληρότερα και να επικεντρωθείς στο παιχνίδι σου.

Για μένα δεν είναι αρκετό να το απολαμβάνεις, έχεις έναν στόχο στο μυαλό σου, ένα όνειρο, θέλεις να κερδίσεις την Πρέμιερ Λιγκ. Το είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα, το όνειρό μου είναι να κατακτήσω την Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο Αιγύπτιος και πρόσθεσε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη εβδομάδα για μας καθώς ακολουθεί η Γουότφορντ και η Έβερτον. Αν κερδίσουμε τα τρία ματς μέσα δέκα μέρες και παραμείνουμε στην κορυφή θα είναι κάτι τεράστιο. Πρέπει να συνεχίζεις να κερδίζεις και δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς.

Ακόμα και όταν η Γιουνάιτεντ δεν είναι στην κορυφή, ξέρουμε πόσο θέλει να κερδίσει απέναντι στην Λίβερπουλ, όωπς και η Έβερτον. Για μένα δεν είναι όμως κάτι ιδιαίτερο, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε τους τελευταίους μήνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα