Σάκοτα: «Ό,τι έχω καταφέρει στην καριέρα μου, το χρωστάω στην Ελλάδα»

Ευγνώμων στην Ελλάδα για όσα του έχει προσφέρει στην καριέρα του δήλωσε ο Ντούσαν Σάκοτα με αφορμή το παιχνίδι της Εθνικής με την Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο 32χρονος αρχηγός της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Sportski žurnal» τόνισε πως περιμένει δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Σερβία και υποστήριξε πως ότι έχει πετύχει στην καριέρα του τα οφείλει στην Ελλάδα.

«Θα
είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την Σερβία, γιατί η Ελλάδα θα παρουσιαστεί με γεμάτο ρόστερ. Η Ελλάδα είναι ήδη στο 6-0 και χρειάζεται μόλις μία νίκη για να προκριθεί. Κάθε ματς είναι σημαντικό για την Σερβία, θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο και θα το χρησιμοποιήσει για να νικήσει», δήλωσε αρχικά ο Σάκοτα και συνέχισε, λέγοντας:

«Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα χαρώ και για τις δύο ομάδες και θέλω να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, κάτι που πιστεύω πως θα συμβεί».

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην Ελλάδα για όσα του έχει προσφέρει στην καριέρα του: «Κατάγομαι από την Σερβία, είμαι Σέρβος, αλλά όσα έχω καταφέρει στην καριέρα μου στο μπάσκετ, τα χρωστάω στην Ελλάδα. Όταν κλήθηκα για τους αγώνες των πρώτων δύο "παραθύρων", έκανα ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την Ελλάδα να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας τρόπος για να επιστρέψω στο ελληνικό μπάσκετ όσα μου έχει προσφέρει».
Keywords
Τυχαία Θέματα