Σακόρ: "Δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις" (vid)

Σακόρ: "Δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις" (vid)antoniamath11Κυρ, 11/08/2020 - 17:53

Στην κάμερα των καναλιών NovasportsHD, σχολίασε την εικόνα της ομάδας του ο Βαγιέμπαχ Σακόρ. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τόνισε ότι μια καλή εικόνα δεν είναι αρκετή για να πάρεις το αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προσπάθεια στο α' ημίχρονο και την κόπωση στο β' μέρος: "Το πρώτο μέρος ήταν καλό για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά μας πείραξε το γκολ

που δεχτήκαμε". 

Αν είχαν σκοράρει, θα ήταν καλύτερη η εμφάνιση τους: "Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο αυτό. Έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι εκτός, αυτό είναι πρόβλημα για εμάς"

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την εμφάνιση του: "Η εμφάνιση μας είναι καλή και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό". 

Για τα ντέρμπι που έχουν παίξει: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, εμείς μπαίνουμε για την νίκη πάντα."

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Σακόρ: "Δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις"  Submitted by ageorgi on Κυρ, 11/08/2020 - 18:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/SAKOR_81120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Βαγιέμπαχ Σακόρ τόνισε ότι η καλή εμφάνιση, κόντρα στο Ολυμπιακό δεν ήταν αρκετή για να πάρει η ομάδα τη νίκη.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Βαγιέμπαχ Σακόρ τόνισε ότι η καλή εμφάνιση, κόντρα στο Ολυμπιακό δεν ήταν αρκετή για να πάρει η ομάδα τη νίκη.  Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 17:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα