Μασούρας: «Ήξερα ότι θα με βρει ο Φορτούνης» (vid)

Μασούρας: «Ήξερα ότι θα με βρει ο Φορτούνης» (vid)ageorgiΚυρ, 11/08/2020 - 17:50

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη φάση του γκολ που πέτυχε, τη νίκη στο Ηράκλειο και τις προοπτικές πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναλυτικά:
Για το ματς: «Πολύ σημαντικό που πήραμε 3 πόντους μακριά από το γήπεδό μας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Χρειαζόμασταν μία εκτός έδρας νίκη και τα καταφέραμε. Είχαμε τη συγκέντρωση

που χρειαζόταν και στο τέλος με επιμονή ήρθε το τρίποντο».
Για την έλλειψη γκολ στο α' μέρος: «Είναι καθαρά συγκυρία, δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε, οι ομάδες είναι πιο συγκεντρωμένες στο α' μέρος. Είχαμε ευκαιρίες, δεν υπάρχει κάποιος λόγος, θα έρθει και το γκολ στο α' μέρος».
Για τον Μπρούμα και τον ανταγωνισμό στο ρόστερ: «Οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά τα Χριστούγεννα έρχεται και το Κύπελλο, οπότε πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα. Ο ανταγωνισμός βοηθάει κάθε παίκτη, η βοήθεια από τους νέους παίκτες είναι σημαντική για την ομάδα».
Για τη σημασία της νίκης: «Οι πιο παλιοί ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το γήπεδο για το πρωτάθλημα, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με συγκέντρωση γι' αυτό και ο κόουτς έκανε την καλύτερη δουλειά».
Για το γκολ και αν περίμενε ότι θα του πασάρει  ο Φορτούνης: «Δίνω πάντα το 100% για να είμαι στα αγωνιστικά πλάνα και να βοηθάω, ανταμείφθηκα στο τέλος για την προσπάθεια. Σε τέτοιες φάσεις ξέρω ότι ο Φορτούνης βλέπει πολύ εύκολα τέτοιες πάσες και γι' αυτό έκανα την κίνηση, ήξερα ότι θα πασάρει στον κατάλληλο χρόνο και χώρο».
Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Αν λέγαμε στην αρχή της κλήρωσης ότι θα είχαμε 3 πόντους θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Σίγουρα με την Πόρτο θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο και γιατί όχι και με τη Σίτι. Είμαστε ακόμα μέσα στο κόλπο της πρόκριση, έχουμε δύο παιχνίδια με ισάξιες ομάδες και μπορούμε να κερδίσουμε. Το ματς με Πόρτο στο γήπεδό μας είναι κλειδί, αν δεν κερδίσει η Πόρτο τα προηγούμενα μεταξύ μας θα είναι τελικός πρόκρισης και γι' αυτό θέλουμε να κερδίσουμε τη Μαρσέιγ».
Για το πώς είναι η εμπειρία να παίζεις απέναντι στη Σίτι: «Κάτι πολύ όμορφο, συζητούσαμε όλη την εβδομάδα γι' αυτό. Είναι μεγάλες εμπειρίες, τις απολαμβάνουμε, δεν πρέπει να υπάρχει φόβος, σε κάθε ματς δίνονται ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε».
Για την καμπάνια του ΠΣΑΠ για τη μικρή Αναστασία: «Είναι πολύ λυπηρό, αλλά ίσως να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη φάση του γκολ, τη νίκη στο Ηράκλειο και τις προοπτικές πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 17:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα