Σάκκαρη: «Πιστεύω στην ομάδα μας» (video)

Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε πως πιστεύει στις δυνατότητες της ελληνικής ομάδας και περιμένει μια καλή πορεία στο United Cup.

Αρχικά, η Σάκκαρη δήλωσε: «Δεν αισθάνομαι σαν να είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, νιώθω σαν να έπαιξα το τελευταίο ματς της περσινής σεζόν χθες. Είμαι χαρούμενη που έδωσα τον πρώτο πόντο στην ομάδα, πιστεύω πολύ στην ομάδα και είμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτά που έρχονται».

Παράλληλα, η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε και για την περσινή σεζόν: «Η κατάκτηση του τίτλου ήταν κάτι

σπουδαίο για εμένα. Ήταν κάτι που έψαχνα, κάτι που μου έλειπε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρήκα τρόπο να αλλάξω τα πράγματα την περσινή σεζόν, γιατί δε θα πω ψέματα, μέχρι τότε ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για τρίτη διαδοχική χρονιά και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν απλά ότι ήμουν ένας χαρούμενος άνθρωπος και ικανοποιημένη με τον εαυτό μου».

Τέλος, η Σάκκαρη δήλωσε: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι σαν να παίζουμε στο σπίτι μας. Περπατάς στους δρόμους σε οποιαδήποτε πόλη στην Αυστραλία και πρέπει να προσέχεις τι λες! Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσες ελληνικές σημαίες και τόσο κόσμο να μας υποστηρίζει. Θέλουμε να μείνουμε στο τουρνουά όσο περισσότερο μπορούμε και να φέρουμε την ελληνική κοινότητα του Σίδνεϊ να μας στηρίξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα