Σάκκαρη-Μαρία 0-2: Αποκλεισμός… σοκ! (hls)

Στη φάση των «32» σταμάτησε και η εφετινή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbedon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Τατιάνα Μαρία, η οποία επιβλήθηκε της Ελληνίδας 2-0 σετ (6-3, 7-5) σε 90 λεπτά.

Η 26χρονη αθλήτρια είχε τις ευκαιρίες της για να γράψει διαφορετικά την ιστορία της αναμέτρησης, όμως η αντίπαλή της ήταν πάντα «εκεί» και επί της ουσίας της στέρησε τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο.

Έτσι το Νο.103 του κόσμου άφησε εκτός συνέχειας το Νο.5 και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει

τη Γελένα Οσταπένκο.

Χαμένες ευκαιρίες η Σάκκαρη και προβάδισμα για τη… Μαρία

Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο τενίστριες να μη δίνουν… δικαιώματα! Στο τρίτο γκέιμ η Σάκκαρη είχε τρεις ευκαιρίες να κάνει το μπρέικ, αλλά δεν τα κατάφερε με τη Γερμανίδα να κρατάει δύσκολα το σερβίς της. Παράλληλα η Τατιάνα Μαρία δεν άφησε τη δική της ευκαιρία ανεκμετάλλευτη στο όγδοο γκέιμ! Με το που έφτασε σε μπρέικ πόιντ, το πήρε και έκανε το 5-3. Εν συνεχεία δε συνάντησε καμία αντίσταση και έκλεισε το πρώτο σετ με 6-3 σε 33 λεπτά.

Αντίδραση, αλλά… πικρό αντίο!

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε στο 2ο σετ η Σάκκαρη, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλή της και αφού κράτησε το σερβίς για το 1-0, έφτασε και σε μπρέικ στο αμέσως επόμενο. Αμέσως μετά έκανε το 3-0 και έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα 5-1, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε το νέο μπρέικ πόιντ της. Έτσι για άλλη μια φορά η Τατιάνα Μαρία έμεινε ζωντανή και στην στιγμή που η Ελληνίδα σέρβιρε στο 5-3 προκειμένου να κάνει το 1-1, έφτασε το μπρέικ και το 5-4!

Αμέσως μετά η Σάκκαρη είχε δύο σετ πόιντ στο σερβίς της αντίπαλής της, που όμως μπόρεσε να τα “σβήσει” και να ισοφαρίσει σε 5-5! Σαν να μην έφτανε αυτό η Τατιάνα Μαρία έφτασε στην ολική ανατροπή με νέο μπρέικ, για το υπέρ της 6-5! Και ναι μεν η Ελληνίδα προσπάθησε να οδηγήσει το 2ο σετ σε τάι μπρέικ, αλλά η Γερμανίδα δεν το επέτρεψε και έκανε το 2-0 με 7-5!

Keywords
Τυχαία Θέματα