Σάκκαρη: Κυρίαρχη στα προημιτελικά του Italian Open

Στην οκτάδα του Internazionali BNL d’ Italia προκρίθηκε η Ελληνίδα τενίστρια έπειτα το 6-4, 7-5 απέναντι στην Αμερικανίδα!

Η Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του τουρνουά, εκει όπου θα βρει απέναντί της την Ονς Ζαμπέρ!

Όσον αφορά το ματς, το Νο.4 του κόσμου έκανε το πρώτο της μπρέικ στο τρίτο γκέιμ (2-1), όμως η αντίπαλός της είχε άμεση απάντηση.

Η Σάκκαρη συνέχισε να πιέζει και εκμεταλλευόμενη το κακό σερβίς της Γκοφ στο

έβδομο γκέιμ, πήρε μεγάλο προβάδισμα με 4-3 και εν συνεχεία έκλεισε το πρώτο σετ με 6-4.

Ιδανικά άρχισε το δεύτερο σετ για την Σάκκαρη που με μπρέικ πήρε προβάδισμα 1-0. Το 2-0 έγινε δύσκολα από ένα αβίαστο λάθος της Γκοφ σε έναν εύκολο φαινομενικά πόντο γι’ αυτήν. Με άσο μείωσε η Γκοφ σε 2-1.

Η Ελληνίδα κράτησε το σερβίς της αναγκάζοντας σε λάθη την αντίπαλό της και βρέθηκε με δύο ευκαιρίες για να κάνει το break και το 4-1, αλλά σε εκείνο το σημείο η Γκοφ βελτίωσε το σερβίς της και έμεινε στο ματς, μειώνοντας σε 3-2.

Εν συνεχεία η Αμερικανίδα πήρε πίσω το μπέικ και προηγήθηκε 4-3, με τις δύο να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και το 5-5. Σε εκείνο το σημείο όμως η Σάκκαρη έδειξε την ανωτερότητά της, κάνοντας μπρέικ και κλείνοντας με 7-5 το παιχνίδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα