Πέρεζ: “Έχουμε αρχίσει τις συζητήσεις για το συμβόλαιο με την Red Bull”

Σέρχιο Πέρεζ και Red Bull συνεχίζουν μαζί για δεύτερη χρονιά. Το συμβόλαιο του Μεξικάνου με τους “ταύρους” ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με τον ίδιο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει. Στην αυστριακή ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις του 32χρονου πιλότου με την RB18.

“Είναι αλήθεια, έχουμε αρχίσει τις συζητήσεις. Δεν βιαζόμαστε όμως να ολοκληρώσουμε κάτι στο άμεσο μέλλον”, δήλωσε ο Πέρεζ μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix

στο Μαϊάμι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη δεύτερη θέση της Red Bull και δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν θα παλέψει και ο Πιερ Γκασλί. Ο Γάλλος προβιβάστηκε από την Τoro Rosso (σ.σ πλέον η ομάδα ονομάζεται Alpha Tauri), στους “ταύρους” τo 2019, όμως τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου επέστρεψε στην προηγούμενη του ομάδα. Η απόδοση του νεαρού οδηγού ήταν απογοητευτική και αρκετές φορές κατέστρεψε το μονοθέσιο του, κάνοντας ζημίες οι οποίοι κόστισαν πολλά εκατομμύρια ευρώ, έτσι ο Κρίστιαν Χόρνερ πήρε την απόφαση να τον αντικαταστήσει. Τη θέση του εκείνη τη χρονιά στη Red Bull πήρε ο Άλεξ Άλμπον, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στη Williams Racing.

Keywords
Τυχαία Θέματα