Σάκκαρη: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός στο Μαϊάμι

Η Μαρία Σάκκαρη [4] ηττήθηκε 2-1 σετ (4/6, 6/1, 6/2) απ΄την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, στην οποία είχε φτάσει ως τα ημιτελικά την περασμένη σεζόν. Η Ελληνίδα τενίστρια μετά την ξέφρενη πορεία της ως τον τελικό του Ίντιαν Γουέλς πριν από λίγες ημέρες, εμφάνισε σημάδια πνευματικής κόπωσης και γνώρισε τη δεύτερη ήττα απ’ τη Βραζιλιάνα σε ισάριθμες αναμετρήσεις καριέρας (η προηγούμενη το 2014).

Η Ελληνίδα τενίστρια

ήταν σταθερή στο πρώτο σετ και με μεθοδικότητα έφτασε στο 6/4, στηριζόμενη στην υπεροχή της στο δεύτερο σερβίς, αλλά και στην αδυναμία της Βραζιλιάνας να βρει πόντους απ’ το δικό της πρώτο σερβίς. Η βελτίωση της εικόνας της Χαντάντ Μάια στο σερβίς στο δεύτερο σετ, συνέπεσε με την αδυναμία της Σάκκαρη να βρει λύσεις. Έτσι η εικόνα του ματς άλλαξε άρδην και η Βραζιλιάνα με απίθανα στατιστικά απ’ το δεύτερο σερβίς (είχε 17 κερδισμένους πόντους στο σερβίς έναντι 8 της Σάκκαρη). Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τη Σάκκαρη να μην καταφέρνει να βάλει το στίγμα της στο σετ, καθώς απλά παρακολούθησε το σφυροκόπημα της Βραζιλιάνας.

Μετά τις Σαμπαλένκα, Κονταβέιτ, Πλίσκοβα, Σβιτόλινα και Ραντουκάνου και η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε το τουρνουά ως το τελευταίο μέχρι στιγμής φαβορί που ηττάται στο Μαϊάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα