Σάκκαρη: «Είμαστε χαρούμενοι για τις τρεις νίκες»

Η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως νιώθει άνετα και πως είναι ευχαριστημένη με την ελληνική ομάδα. Παράλληλα, τόνισε πως είναι σε καλή φυσική κατάσταση, μετά τη δουλειά που έκανε με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο.

Αρχικά, η Σάκκαρη δήλωσε για τον επικείμενο αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο μεικτό διπλό: «Έχουμε παίξει εδώ φοβερά ματς με μεγάλους παίκτες και αυτό λέγαμε χθες, ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε πετύχει τρεις νίκες».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι ευγνώμων που έχω πίσω μου

μια τόσο καλή ομάδα, ελπίζω για δέκα μέρες. Είναι εκπληκτικοί άνθρωποι, τα πάμε περίφημα. Αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας εδώ, λόγω της ελληνική κοινότητας. Χαιρόμαστε που συνεχίσαμε τις νίκες και σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος και να απολαύσουμε τον χρόνο μας εδώ».

Τέλος, η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε και στη δουλειά που έχει κάνει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο: «Εκείνος το έφτασε σε άλλο επίπεδο. Με έσπρωξε πολύ και είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, το να πηγαίνω στο γυμναστήριο είναι σαν χόμπι για μένα. Αν δεν είμαι fit στο court, νιώθω ότι δεν μπορώ να παίξω το καλύτερό μου τένις. Όταν μπορώ να κινηθώ καλά, να βγάλω δυνατά χτυπήματα, τότε νιώθω ότι είμαι καλή και επικίνδυνη παίκτρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, Είμαστε,sakkari, eimaste