Βίντεο στο TikTok “καίει” την Κιμ Καρντάσιαν: Την κατηγορούν ότι έχει τα σκυλάκια της κλεισμένα στο γκαράζ

Στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής έχει μπει η Κιμ Καρντάσιαν, εξαιτίας ενός βίντεο στο TikTok που δείχνει ότι τα σκυλάκια της ζουν απομονωμένα στο γκαράζ του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον Independent, η Καρντάσιαν μοιράζεται τον λογαριασμό της @kimandnorth με την εννιάχρονη κόρη της, North West και φέρεται να παρενέβη για

να διαχειριστεί τις αναρτήσεις της κόρης της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, αφού η North ανέβασε ένα βίντεο με τους δύο Pomeranians της οικογένειας, τον Sushi και τον Sake, στο γκαράζ.

Στο βίντεο φαίνονταν τα δύο σκυλάκια, ντυμένα με ρούχα, να κάνουν βόλτες στο γκαράζ. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο με κρεβάτια για σκύλους, μεγάλα μπολ γεμάτα με φαγητό και διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια, όπως κάλτσες και χριστουγεννιάτικο δέντρο.

“Χριστούγεννα για τα σκυλιά”, έγραφε η λεζάντα στο βίντεο. Αν και το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο για προβολή στον λογαριασμό TikTok της Kardashian και του North, κυκλοφόρησε στο Twitter και στο TikTok, όπου οι θεατές αναρωτήθηκαν γιατί τα σκυλιά βρίσκονται στο γκαράζ.

“Αυτό το βίντεο διαγράφηκε από τον λογαριασμό της North. Μήπως επειδή η Κιμ Καρντάσιαν δεν θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι έχει κλεισμένα τα σκυλιά στο γκαράζ;”, έγραψε ένας χρήστης σε σχόλιο.

Μια άλλη χρήστρια, η οποία ισχυρίστηκε ότι διευθύνει μια επιχείρηση που βγάζει βόλτα σκύλους και παρέχει φροντίδα για τα κατοικίδια, ισχυρίστηκε ότι “δεν έχει δει ποτέ τόσο πολύ φαγητό σε ένα μπολ Pomeranian”.

“Τόσο θα έδινα το χάσκι μου, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι τρέφονται μία φορά την ημέρα και κάποιος έρχεται να τα ελέγξει και να τους καθαρίσει”, συνέχισε. “Αλλά είσαι δισεκατομμυριούχος. Γιατί δεν μπορείς να έχεις κάποιον να εκπαιδεύει τα σκυλιά σου ώστε να έχουν μια ευτυχισμένη ζωή και να ζουν στο σπίτι σου;”, αναρωτήθηκε.

Η Κιμ Καρντάσιαν είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα Pomeranians κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του “Keeping Up With The Kardashians” τον Δεκέμβριο του 2017, στο οποίο ζήτησε συμβουλές από τον εκπαιδευτή διασημοτήτων Cesar Millan σχετικά με το συνεχές γάβγισμα του Sushi.

Εκείνη την εποχή, ο εκπαιδευτής ενημέρωσε την Καρντάσιαν ότι η συμπεριφορά του Sushi προήλθε από “έλλειψη δομής και ορίων”, σύμφωνα με την DailyMail.

Δεν είναι επίσης η πρώτη φορά που η Κιμ λογοκρίνει όσα δημοσιεύει η κόρη της στο TikTok. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Kardashian παρενέβη αφού το μεγαλύτερο παιδί της πρόσφερε στους θεατές μια “ξενάγηση στο σπίτι” σε live στο TikTok.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο, TikTok “καίει”, Κιμ Καρντάσιαν,vinteo, TikTok “kaiei”, kim karntasian