Σάκκαρη: «Είχα λιγότερες λύσεις»

Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα στο «tennisnews» απέδωσε τα αίτια στο πρόβλημα που είχε στο σερβίς. Είπε μεταξύ άλλων:

«Το σερβίς μου δεν πήγε καθόλου καλά. Η Σινιάκοβα κέρδιζε όλους τους πόντους πολύ εύκολα με το σερβίς της, ενώ εγώ δεν κέρδισα πόντους με το σερβίς, αλλά μόνο τρέχοντας. Έτσι δεν γίνεται να αντέξεις τρία σετ. Είχα λιγότερες λύσεις από εκείνη. Το σερβίς μου πήγε χάλια και δεν είχα εύκολες λύσεις. Έπαιρνε εκείνη πρώτη την επίθεση, οπότε εγώ έπρεπε να προσπαθήσω να βρω άλλες
εξόδους. Δεν ακολούθησα πιστά αυτό που έπρεπε να κάνω, γιατί δεν μου το επέτρεπε το παιχνίδι, ούτε μου βγήκε η τακτική που είχαμε εξαρχής με τον προπονητή μου».

Για το γεγονός ότι πρώτη φορά ηττήθηκε στον 1ο γύρο του συγκεκριμένου Grand Slam σχολίασε: «Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Απλά, εμείς παίζουμε τένις για τα Grand Slam. Αν στα Grand Slam, ειδικά σε ένα που πας τόσο καλά κάθε χρόνο και αισθάνεσαι τόσο ωραία, έχεις και τον κόσμο που σε υποστηρίζει, είναι λίγο δύσκολο, αλλά εντάξει, κάποια στιγμή θα συμβεί κι αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα