Σάκχοφ: «Ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας»


Για έναν ακόμη αγώνα ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ. Ο «αθόρυβος» Εβγέν Σακχόφ μίλησε μετά το τέλος του ματς σημειώνοντας τα παρακάτω:«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ταξίδεψε κι ήρθε εδώ πέρα για να βοηθήσει. Αισθανθήκαμε πάρα πολύ την παρουσία τους. Είναι πολύ σημαντικό στο τέλος να είμαστε όλοι μαζί. Και σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας».

- Όπως και στο Αγρίνιο είχες την αίσθηση και σήμερα πως έκανες άλλη μια ολοκληρωτική εμφάνιση;

«Δεν μπορώ να πω κάτι
για την εμφάνισή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα πήρε τρεις βαθμούς και τον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και το πιο σημαντικό και στα δυο ματς είναι πως η ομάδα νίκησε και στους δυο αγώνες».

- Μετά τον τραυματισμό του Μαουρίσο έχεις νέο παρτενέρ τον Ολιβέιρα. Τί εντυπώσεις σου έχει αφήσει;

«Νιώθω καλά με όλα τα παιδιά που αγωνιζόμαστε σ’ αυτές τις θέσεις, δεν έχω πρόβλημα. Φυσικά είναι νέος ποδοσφαιριστής στην ομάδα και χρειάζεται περισσότερο χρόνο να προσαρμοστούμε όμως μέχρι τώρα είναι όλα καλά».

- Η αφιέρωση του γκολ στον Ιβάν Σαββίδη κι αν έχεις συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου σου;

«Φυσικά θέλουμε πάντα να τον έχουμε μαζί μας, κοντά μας όμως πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Ξέρουμε πολύ καλά πως όποτε χρειαστεί είναι δίπλα μας αλλά μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε υπομονή για να μπορέσουμε να το ζήσουμε μαζί. Αναφορικά με το συμβόλαιό μου αυτήν τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που μας απομένουν. Αυτό που μετράει είναι να τελειώσει η σεζόν, να πετύχουμε τους στόχους μας κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα συζητήσουμε με την ομάδα και θα δούμε τί θα γίνει. Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τον ΠΑΟΚ και πρέπει κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά να παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, δίχως να έχω οτιδήποτε άλλο στο μυαλό μου που θα μπορούσε να μου αποσπάσει την προσοχή και να σκέφτομαι άλλα πράγματα»
Keywords
Τυχαία Θέματα