Σαγηνευτική επιστροφή για το "Bond 25"

Πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2020.

Η Léa Seydoux, την οποία είδαμε στο "Spectre", θα επιστρέψει για το "Bond 25".

Σύμφωνα με το The Daily Mail, η Seydoux θα ξαναενσαρκώσει τον ίδιο ρόλο, δηλαδή αυτόν της ψυχιάτρου Dr. Madeleine Swann. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης Cary Joji Fukunaga και ο πρωταγωνιστής Daniel Craig ήθελαν την επιστροφή της Seydoux.

Άλλοι ηθοποιοί που ξέρουμε ότι θα επιστρέψουν είναι οι Ralph Fiennes, Ben Whishaw και Naomie Harris. Τον ρόλο του κακού μπορεί να αναλάβει ο Saïd

Taghmaoui.

H Lea Seydoux στο "Spectre"

Η Seydoux θα γίνει το πρώτο κορίτσι του Bond που θα επιστρέψει και θα ενσαρκώσει τον ίδιο χαρακτήρα. Στο παρελθόν, η Maud Adams είχε εμφανιστεί σε τρεις ταινίες, τις "The Man With The Golden Gun", "Octopussy" και "A View To A Kill", αλλά κάθε φορά κατείχε και διαφορετικό ρόλο.

Η Γαλλίδα ηθοποιός έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο Χόλιγουντ με την ταινία του Quentin Tarantino, "Inglourious Basterds". Μερικές από τις επόμενες δουλείες της ήταν τα "Robin Hood" (2010) με πρωταγωνιστή τον Russell Crowe, "Midnight in Paris" του Woody Allen, "Mission: Impossible – Ghost Protocol", η γαλλική μεταφορά του "Beauty and the Beast" και τα οσκαρικά "The Grand Budapest Hotel" και "The Lobster".

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησε η ταινία της "Zoe", όπου κατείχε τον ομώνυμο ρόλο με συμπρωταγωνιστή της τον Ewan McGregor. Αναμένουμε να την δούμε στο "Kursk" και "The French Dispatch" του Wes Anderson, με πρωταγωνιστές του Frances McDormand, Bill Murray, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Benicio del Toro και Jeffrey Wright. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Hideo Kojima, "Death Stranding", ενώ από το 2015 φήμες τη θέλουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας των Fox και Marvel, "The Gambit".

Παραγωγοί θα είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ενώ η ταινία είχε τα προβλήματά της, καθώς αποχώρησε ο Danny Boyle, ο πρώην σκηνοθέτης της ταινίας, υπήρχαν φήμες που ήθελαν πρωτιές και σκηνοθέτες από γνωστές υπέρ-παραγωγές και άλλα πολλά. Σεναριογράφοι θα είναι οι Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι έχουν γράψει και τα "Casino Royale", "Skyfall", "Spectre".

Ο 'ρομαντικός' κατάσκοπος θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2020 με το "Bond 25".

Τον Δεκέμβρη αναμένουμε να δούμε πολλές καλές παραγωγές στις αίθουσες, γι'αυτό ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια ποιες ταινίες σας έκαναν κλικ.

IGN GreeceΤο "Bond 25" απέκτησε νέο σκηνοθέτη, ημερομηνία πρεμιέρας κι επίσημη έναρξη γυρισμάτωνΒρέθηκαν οι σεναριογράφοι του "Bond 25" και είναι βετεράνοι του franchiseBond 25: Θα είναι ο Saïd Taghmaoui ο επόμενος αντίπαλος του James Bond;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα