Σαμπντόρια – Σασουόλο 2-2: «Χ»ορταστική ισοπαλία στο αντίο του Κουαλιαρέλα (hls)

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Σαμπντόρια για τη φετινή σεζόν, η ομάδα από τη Γένοβα ήρθε ισόπαλη με (2-2), με την Σασουόλο. Τα τρία πρώτα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στα πρώτα έντεκα λεπτά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την ισοπαλία, με αυτογκόλ του Έρλιτς στο 78’.

Παρά την απογοήτευση για τον υποβιβασμό, οι φίλοι της Σαμπντόρια έδωσαν βροντερό παρόν για να αποχαιρετήσουν την ομάδα τους στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος.

Γέμισε το γήπεδο ο κόσμος, παρά την απογοήτευση

Βασικός ξεκίνησε

ο Μάριος Οικονόμου για την Σαμπντόρια και αγωνίστηκε για 68’ λεπτά, με τον Μουρίγιο να παίρνει την θέση του.

Στιγμή του αγώνα, η αποθέωση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της χρονιάς. Όλο το γήπεδο αποθέωσε τον 40χρονο πλέον διεθνή, όταν έγινε αλλαγή στο 88′, με τον ίδιο να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

Η στιγμή της απόλυτης αποθέωσης του Κουαλιαρέλα

Η εξέλιξη του αγώνα:

Απίστευτο ξεκίνημα στα πρώτα έντεκα λεπτά της αναμέτρησης, με τα τρία από τα τέσσερα γκολ να σημειώνονται σε αυτό το διάστημα. Πρώτο χτύπημα από τον Γκαμπιαντίνι στο 8’. Μέχρι να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στις εξέδρες, ο Μπεράρντι έφερε το ματς στα ίσα ένα λεπτό αργότερα. Το «τρελό» αυτό ξεκίνημα ολοκληρώθηκε με γκολ του Ματέους Ενρίκε στο 11ο λεπτό. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με τη Σασουόλο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της (2-1).

Τα πρώτα τρία γκολ του αγώνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαμπντόρια πήρε τα ηνία του αγώνα, αφού οι παίκτες της δεν ήθελαν να αποχαιρετήσουν τους οπαδούς τους με ήττα. Πάλεψαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά δικαιώθηκαν με σκόρερ ένα παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Στο 78’ ο Έρλιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του και διαμόρφωσε το τελικό (2-2). Μετά από αυτή την ισοπαλία, οι γηπεδούχοι έμειναν στον «πάτο» της βαθμολογίας με μόλις 18 βαθμούς, ενώ η Σασουόλο έμεινε 13η με 45 βαθμούς.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαμπντόρια – Σασουόλο 2-2, Χορταστική, Κουαλιαρέλα,sabntoria – sasouolo 2-2, chortastiki, koualiarela