Σα Πίντο: «Πέρασα 3 πολύ δύσκολα χρόνια»

Σα Πίντο: «Πέρασα 3 πολύ δύσκολα χρόνια»gdouskasΠέμ, 01/28/2021 - 20:20

Αθώοι και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση κρίθηκαν και οι 28 κατηγορούμενοι από την κατηγορία που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, όπως ανακοίνωσε το Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο (τότε προπονητή του Ατρόμητου) να εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης.

«Είναι πολύ χαρούμενος με την τελική έκβαση της υπόθεσης, στην οποία το όνομά του αδίκως ενεπλάκη. Κατά τη διάρκεια της αθλητικής σταδιοδρομίας μου,

ο σεβασμός και η ακεραιότητα ήταν τα βασικά ιδανικά μου, εξ ου και ένιωσα αηδία που βρέθηκα στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου περάσαμε 3 πολύ δύσκολα χρόνια, αφού είδα το όνομα και την τιμή μου να αμφισβητούνται δημοσίως. Στην ποδοσφαιρική και προπονητική καριέρα μου εργάστηκα σκληρά, επιτρέποντας σε εμένα και στην οικογένειά μου να έχουμε μια άνεσης διαβίωσης και κυρίως να είμαι ανεξάρτητος και ελεύθερος. 

Σήμερα απενεμήθη δικαιοσύνη. Μια άδικη κατηγορία και η υπόνοια για την τιμή μου, το όνομά του, αποδείχθηκαν ψευδή» ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Πορτογάλος προονητής. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αθώωσή του στην υπόθεση της σύστασης συμμορίας. Article publish on Πέμ, 01/28/2021 - 20:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα