Σλούκας: Η πτώση που έχει εξήγηση (pics)

Σλούκας: Η πτώση που έχει εξήγηση (pics)basket1thanosΠέμ, 01/28/2021 - 20:00

Ο Ολυμπιακός παλεύει για την πρόκριση του στην 8άδα της Euroleague, η οποία έχει δυσκολέψει αισθητά μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση των «ερυθρολεύκων» παίζει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος όμως στα τελευταία επτά ματς έχει αρχίσει να κάνει «κοιλιά» στην απόδοση του.

Μία πτώση απολύτως

λογική αν ρίξει κανείς μία ματιά στα λεπτά που αγωνίζεται ο διεθνής πλέι μέικερ. Όμως, αυτό που δεν φαίνεται στα στατιστικά είναι ότι ο Σλούκας ακουμπάει την μπάλα σε κάθε επίθεση της ομάδας του Μπαρτζώκα με το "usage" του (χρησιμότητα δηλαδή), να ανεβαίνει συνεχώς.

Με τα λάθη να έχουν αυξηθεί και τις ασίστ να παραμένουν στα ίδια επίπεδα, η αναλογία των δύο στατιστικών κατηγοριών πέφτει ματς με ματς. Η κούραση παίζει τον πρωταρχικό ρόλο, καθώς οι κακές επιλογές και τα λάθη γίνονται στην πλειοψηφία τους στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων.

Δείτε τα γραφήματα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κώστας Σλούκας είναι ο άνθρωπος που περνούν όλες οι μπάλες στην επίθεση του Ολυμπιακού. Στα τελευταία επτά ματς όμως, ο διεθνής πλέι μέικερ είναι (πολύ) κουρασμένος και οι αριθμοί το αποδεικνύουν περίτρανα. Article publish on Πέμ, 01/28/2021 - 20:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα