Σ. Ίλιτς: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα» (video)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Ατρομήτου, ο Σάσα Ίλιτς κράτησε χαμηλούς τόνους, προχώρησε σε διαπιστώσεις και υποσχέθηκε πολύ δουλειά.

Αναλυτικά όλα όσα σημείωσε ο Σέρβος τεχνικός: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Όλοι γνωρίζουν πως βρισκόμαστε στον πυθμένα τη βαθμολογίας, χρειαζόμασταν αυτούς τους τρεις βαθμούς και είμαι πολύ χαρούμενος που τους κατακτήσαμε. Επίσης θέλω να πω πως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι… καλά, γεγονός το οποίο με χαροποιεί αλλά ταυτόχρονα

υπάρχουν και κάποια… κακά στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου, ευχαριστώ τον κόσμο, η στήριξή τους σημαίνει πολλά για μας. Προχωράμε…».

Για το ποιά είναι τα πιο πολλά, τα θετικά ή τα αρνητικά πρόσθεσε: «Δε θέλω να πω δημόσια. Θα τα πω μέσα στ΄αποδυτήριά μας αλλά το σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε και θα δουλέψουμε σκληρά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ατρόμητο σχολίασε: «Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Όταν πληροφορήθηκα για την πρόταση του Ατρόμητου και μίλησα με ορισμένους φίλους μου που ζουν εδώ στην Ελλάδα, μου είπαν πως είναι μια ομάδα-οικογένεια, με υποδέχτηκαν ως μέλος αυτής της οικογένειας κι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα