Σ - έξι Φιορεντίνα! (video)

Επιβλητική η Φιορεντίνα ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας εύκολα την Κιέβο με 6-1 στο ''Αρτέμιο Φράνκι'' της Τοσκάνης.

Η ομάδα του Πιόλι δεν είχε παίξει με τη Σαμπτόρια στη πρεμιέρα λόγω της τραγωδίας στη Γένοβα απόψε έκανε τον πρώτο της περίπατο στη Serie A.
Μόλις στο 8ο λεπτό ο Νικολά Μιλένκοβιτς άνοιξε το σκορ με άπιαστο σουτ για να βάλει μπροστά τους ''βιόλα''. Η Κιέβο που είχε χάσει στη πρεμιέρα στη Βερόνα από τη Γιουβέντους έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Πολωνό Στεπίνσκι για
να φέρει το ματς στα ίσα όμως το γκολ βρήκε ξανά η Φιορεντίνα στο 42ο λεπτό με τον Βραζιλιάνο Γκέρσον να σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπενάσι μετά από ασίστ του Σιμεόνε έγραψε το 3-0 και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο.
Ο Φεντερίκο Κιέσα στο 71΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 για να έρθει ο Τόμοβιτς να πετύχει γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του και να αποθεωθεί από όλο το γήπεδο γράφοντας το 4-1.
Η Φιορεντίνα δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο Μπενάσι στο 90 με το δεύτερο του γκολ έγραψε το 5-1 και στις καθυστερήσεις ο Τζιοβάνι Σιμεόνε διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
Στη Φλωρεντία βρέθιηκε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε για να παρακολουθήσει το γιο του Τζιοβάνι,
Keywords
Τυχαία Θέματα