Από ένα ημίχρονο, από έναν βαθμό (video)

Ίντερ και Τορίνο μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Τζουζέπε Μεάτσα με το τελικό 2-2 όμως η Γκρανάτα έκλεψε τις εντυπώσεις. Έντονος προβληματισμός στους φίλους της Ίντερ!

Το ματς άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ίντερ. Στην πρώτη τελική προσπάθεια, από σέντρα του Ικάρντι ο Πέρισιτς από το σημείο του πέναλτι εκτέλεσε τον Σίριγκου για το 1-0! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι αμέσως πήρε τον έλεγχο του αγώνα, δεν επέτρεψε στην Τορίνο να βρει τον Φάλκε στο γήπεδο και οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι. Με την τρίτη τελική της προσπάθεια στο παιχνίδι η Ίντερ πέτυχε δεύτερο γκολ! Από φάουλ
του Πολιτάνο ο Ντε Φράι πιο ψηλά από όλους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Μια φάση έκανε η Τορίνο στο πρώτο ημίχρονο. Φάουλ του Φάλκε πέρασε δίπλα από την εστία του Χαντάνοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική υπόθεση. Η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι άλλαξε ελάχιστα τον σχηματισμό της (...από 3-5-2 σε 3-4-3) για να βρει χώρο ο Φάλκε! Αμέσως ο Ισπανός πήρε μπάλα και έκανε πιο απειλητική την Γκρανάτα. Από δική του μπαλιά σαράντα μέτρων ο Μπελότι πέρασε τον Χαντάνοβιτς και έκανε το 2-1 και από δική του πάσα ο Μεϊτέ με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-2... όλα αυτά μέχρι το 68ο λεπτό! Οι αποδοκιμασίες άρχισαν από τους φίλους της Ίντερ και η Τορίνο αντιλήφθηκε ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή! Τρεις φορές ο Μπελότι και μια ο Λιάγιτς απείλησαν ως το 88ο λεπτό όμως ο Χαντάνοβιτς άντεξε! Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει ο Σίριγκου για την Τορίνο και το έκανε εντυπωσιακά στις καθυστερήσεις για να σταματήσει το δυνατό σουτ του Πέρισιτς.

Στο φινάλε αποδοκιμασίες για την Ίντερ από το κοινό στο Τζουζέπε Μεάτσα με την Τορίνο να παίρνει τον βαθμό και τις εντυπώσεις από το ματς. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν χωρίς νίκη και αυτό σίγουρα δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους!
Keywords
Τυχαία Θέματα