Αποκαλύφθηκε gameplay για το Madden NFL 20

Και όχι μόνο.

Στο χθεσινό EA Play καταφέραμε να μάθουμε, μεταξύ άλλων, και για το Madden NFL 20.

Καταρχάς θα μπορείτε να παίξετε το Pro Bowl καθώς γίνεται η εγκατάσταση του παιχνιδιού. Έτσι θα μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα καινούρια modes του παιχνιδιού, πριν βουτήξετε πιο βαθιά στο Face of the Franchise:

QB1.

Πρόκειται ουσιαστικά για το career mode του παιχνιδιού το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τον δικό σας quarterback και να λάβετε μέρος στα playoff του College Football National Championship, στο NFL Combine, στο NFL Draft και να συνεχίσετε την καριέρα σας σαν quarterback στο NFL.

Η ΕΑ επίσης μας έδειξε το ολοκαίνουριο RPO system της, το οποίο θα σας επιτρέπει να αποφασίζετε τι θα κάνετε με την μπάλα σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης θα υπάρχουν και τα λεγόμενα X-Factor Abilities τα οποία θα δίνουν στους παίκτες ένα πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους. Το πλεονέκτημα αυτό θα έχει σχέση με τον αντίπαλο που έχετε μπροστά σας αλλά και τις ικανότητες του πραγματικού παίκτη τον οποίο έχετε επιλέξει να παίξετε.

Ο Patrick Mahomes του εξωφύλλου για παράδειγμα, έχει το Bazooka ability, το οποίο αυξάνει την μέγιστη απόσταση βολής κατά 15 περίπου μέτρα μετά την ολοκλήρωση τεσσάρων πασών απόστασης μετγαλύτερης των 30 μέτρων. Με λίγα λόγια θα έχει σους 80 μέτρα.

Θα υπάρχουν φυσικά και τα Signature Animations, ενώ οι 7 πιο δημοφιλείς QB, συμπεριλαμβανομένων των Drew Brees και Aaron Rodgers, θα έχουν animations και αντιδράσεις ανάλογες με αυτές που έχουν στον πραγματικό κόσμο. Φυσικά περισσότερα features θα έρθουν να προστεθούν καθώς προχωράει το season.

To παιχνίδι θα έχει μία Closed Beta από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου. Όσοι πήγαν στο EA PLAY θα έχουν μία ευκαιρία να πάρουν κωδικούς για την beta από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου. Οι κωδικοί θα δοθούν μέσω των κοινωνικών δικτύων του παιχνιδιού.

Η beta θα περιλαμβάνει όλα τα modes εκτός από το Face of the Franchise και το Madden Ultimate Team ενώ οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Kansas City Chiefs, Los Angeles Rams, New England Patriots και the New Orleans Saints.

Το Madden NFL 20 ήταν ένα μόνο από τα παιχνίδια του ΕΑ PLAY. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια την τιμητική τους είχαν το Star Wars Jedi: Fallen Order, το Apex Legends και το Battlefield V.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceThe Sims 4: Νέο expansion σας πάει διακοπέςOι 7 μεγαλύτερες φήμες της φετινής Ε3Final Fantasy 7 Remake - Road To E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα