Ρούι Βιτόρια: "Πρεστίζ και χρήματα το κίνητρό μας"

Στο... χρηματικό κίνητρο στάθηκε ο Ρούι Βιτόρια στη συνέντευξη Τύπου της Μπενφίκα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως η ομάδα του έχει ήδη προκριθεί στους "32" του Europa League και ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, το οποίο όμως υπάρχει λόγω των 3 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Για το ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς: «Είναι σημαντικό να τελειώσουμε
την παρουσία μας στο Champions League με μια νίκη και άλλα 3 εκατ. ευρώ για το κλαμπ. Αυτό είναι κίνητρο για όλους μας, όπως φυσικά και το πρεστίζ. Θεωρώ πως η διαφορά όλη έγινε στους βαθμούς που χάσαμε με τον Άγιαξ. Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα εκείνοι σκόραραν, ενώ εμείς όχι».

Για την παρουσία της στους «32» του Europa League: «Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να κερδίσουμε. Μετά θα δούμε τον αντίπαλό μας στους 32 του Europa League και εκεί θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις. Θα δούμε ποιος θα βρεθεί στο δρόμο μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Το Europa League είναι μια απαιτητική διοργάνωση, αλλά έχουμε φιλοδοξίες. Πάντως μέχρι τότε υπάρχουν πολλά ματς».

Για το αν θα είναι βασικός ο Ζοάο Φέλιξ που ήταν μαζί του στη συνέντευξη Τύπου : «Η παρουσία του δεν σημαίνει πως θα παίξει κιόλας. Είναι πάντως μια πιθανότητα. Θα το δείτε αύριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα