Ροντινέι: Πατάει «γκάζι» ο Βραζιλιάνος

Ο Ροντινέϊ δείχνει στις προπονήσεις πολύ καλά στοιχεία και μέρα με την μέρα ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της πρώτης συμμετοχής του με τον Ολυμπιακό.
Ο βραζιλιάνος μπακ, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και μάλιστα κάθε μέρα «πατάει γκάζι» δείχνοντας στον Μίτσελ ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα.
Ο Βραζιλιάνος μπακ από την πρώτη ημέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό έλεγε

πως θα είναι έτοιμος την 1η Ιανουαρίου για να αγωνιστεί κανονικά με την ομάδα και όλα δείχνουν ότι πράγματι είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της 3ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ιωνικό.
Βέβαια θα χρειαστεί και ειδική διαχείριση, καθώς έρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την Φλαμένγκο, ενώ στην συνέχεια έκανε και διακοπές για να αποφορτιστεί.
Δεν είναι εύκολο να βρεθεί άμεσα σε φουλ φόρμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παίκτη που καλύπτει εξαιρετικά το δεξιό άκρο, αν και η έφεση του είναι περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι
Ο Ροντινέι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το 2023, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ βλέπουν τη σκληρή δουλειά και τη σοβαρότητα που δείχνει στις προπονήσεις και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του στον Ρέντη.

Keywords
Τυχαία Θέματα