Ρονάλντο: "Ζήτω η Ρεάλ!"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με μια συγκινητική επιστολή αποχαιρέτησε τον οργανισμό Ρεάλ Μαδρίτης με μια επιστολή, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της "βασίλισσας", κλείνοντας όμορφα το σημαντικότερο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ακολουθεί η επιστολή:

"Τα χρόνια που πέρασα στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, είναι τα πιο χαρούμενα της ζωής μου. Έχω μόνο αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης για το σύλλογο και την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για την αγάπη και την αποδοχή που έτυχα!

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη
ζωή μου και γι' αυτό ζήτησα από τη διοίκηση να μεταγραφώ σε άλλον σύλλογο. Θα ήθελα όλοι και ειδικά όσοι με αγαπούν να με καταλάβουν.

Ήταν υπέροχοι προς εμένα για εννέα χρόνια. Ήταν εννέα μοναδικά χρόνια γεμάτα ενθουσιασμό, αλλά και πολύ υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις και γνωρίζω πολύ καλά πως δεν θα τα ξεχάσω ποτέ, καθώς απόλαυσα το ποδόσφαιρο με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Είχα τη τύχη να έχω σπουδαίους συμπαίκτες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, ένιωσα τη ζεστασιά ενός απίθανου κοινού και όλοι μαζί κατακτήσαμε τρία Τσάμπιονς λιγκ στη σειρά και τέσσερα τα τελευταία πέντε χρόνια. Σε ατομικό επίπεδο κατέκτησα τέσσερις χρυσές μπάλες και τρία χρυσά παπούτσια. Όλα φυσικά στην πορεία μου με αυτόν τον τεράστιο και εξωπραγματικό σύλλογο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου, όπως και της οικογένειας μου και γι' αυτό το λόγο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ευχαριστώ το σύλλογο, τον πρόεδρο, τους διευθυντές, τους συμπαίκτες μου, τους τεχνικούς, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και όλους όσους κάνουν την ομάδα να λειτουργεί, προσπαθώντας άοκνα για κάθε λεπτομέρεια.

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους φιλάθλους μας και εν γένει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Σε αυτά τα εννέα χρόνια συνάντησα σπουδαίους παίκτες απέναντι μου. Τους αποδίδω σεβασμό και αναγνώριση.

Σκέφτηκα πολύ και γνωρίζω πως έχει έρθει η ώρα για έναν καινούργιο κύκλο. Φεύγω, αλλά αυτή η φανέλα, αυτό σύμβολο και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα τα νιώθω δικά μου, όπου και αν είμαι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και φυσικά, όπως είπα για πρώτη φορά εννέα χρόνια πριν στο γήπεδο μας: Ζήτω η Ρεάλ Μαδρίτης!"
Keywords
Τυχαία Θέματα