Ανακοίνωσε Τορέιρα η Άρσεναλ

Συμπαίκτης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Λούκας Τορέιρα, καθώς η Άρσεναλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του από τη Σαμπντόρια.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος ήταν η αποκάλυψη της φετινής Serie A, ενώ και οι εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την Ουρουγουάη μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν. Έτσι, όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτοξεύτηκε, με την Άρσεναλ
να βγαίνει νικήτρια στη «μάχη» απόκτησης του.

Βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 25 εκατ. λιρών, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έπεισε την Σαμπτόρια να την τον παραχωρήσει, με τον Τορέιρα να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

«Ο Λούκας Τορέιρα είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής και πολύ ταλαντούχος. Ένας μέσος με τρομερή ποιότητα, τον οποίο χαιρόμουν να τον βλέπω στις τελευταίες δύο σεζόν με τη Σαμπντόρια, ενώ είδαμε πως πήγε πολύ καλά και με την Ουρουγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρότι είναι αρκετά νέος, έχει ήδη μεγάλη εμπειρία και θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται. Καλωσορίζουμε τον Λούκας στην Άρσεναλ και τον περιμένουμε να ενταχθεί στην προετοιμασία μας σύντομα», δήλωσε ο Ουνάι Έμερι για τη μεταγραφή του 22χρονου διεθνή Ουρουγουανού.
Keywords
Τυχαία Θέματα