Ρονάλντο-Ζερβίνιο... σημειώσατε Χ

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει χώρους απέναντι σε πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα η Πάρμα απείλησε πρώτη με σουτ του Σκοτσαρέλα μετά από προσωπική φάση του Ζερβίνιο στο 5ο λεπτό με τη μάλα να κορνάρει και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 21' ο Μπαριλά επιχείρησε σουτ με επέμβαση του Περίν. Τρία λεπτά αργότερα ο Κεντρίρα βρήκε χώρο στην καρδιά της περιοχής και σημάδεψε το δοκάρι του Σέπε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη μπάλα από τον Ματουιντί και με το 16ο γκολ του στο πρωτάθλημα
έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η επιθετικότητα και της Πάρμα έκανε το παιχνίδι συναρπαστικό.
Αρχικά στο 51' ο Άλβες εκτέλεσε φαουλ από μεγάλη απόσταση κι έστειλε τη μπάλα αουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο έβγαλε σέντρα και ο Κεντίρα σημάδεψε και πάλι το δοκάρι με κεφαλιά.
Στο 61' καλό σουτ Κεντρίρα και επέμβαση του ο Σέπε σε κόρνερ και αμέσως μετά ο Ρουγκάνι αξιοποιεί κεφαλιά του Ρονάλντο για να πετύχει στο 62' το 2-0.
64ο λεπτό ο Κούτσκα έβγαλε ωραία πάσα στον Μπαριλά που με κεφαλιά στην κίνηση σε αντεπίθεση και ανενόχλητος πέτυχε το 2-1. Στο 67' κεφαλιά του Ρονάλντο από σέντρα Μάτζουκιτς και 3-1 για τους γηπεδούχους, όμως η Πάρμα δε τα παράτησε και με ήρωα τον Ζερβίνιο πέτυχε την αλλαγή σκηνικού. Πρώτα με τακουνάκι του Ζερβίνιο στο 74' για το 3-2 και στη συνέχεια στις καθυστερήσεις όταν και πάλι ο Ζερβίνιο με σουτ από την καρδιά της περιοχής ισοφάρισε.

Ήταν μόλις η δεύτερη εντός έδρας απώλεια για τη Γιουβέντους μετά την ισοπαλία με τη Τζένοα νωρίτερα στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για την Πάρμα στο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα