Ρονάλντο: «Είμαι οπαδός της Ίντερ!»

Μίλησε για τη μάχη του τίτλου στη Serie A, τον Ιμπραχίμοβιτς και τις αποχωρήσεις του Λουκάκου και του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ξεκίνησε όμως τη συνέντευξη, με θετικά σχόλια για την Ιταλία του Μαντσίνι, αλλά και τη δυναμική της Serie A. «Η Ιταλία έχει μια απίστευτη ποδοσφαιρική παράδοση και ανακάμπτει, όπως αποδείχθηκε από την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η Serie A

βρίσκεται λίγα βήματα πίσω από την αγγλική Premier League και τη La Liga στην Ισπανία, αλλά η Εθνική ομάδα του Μαντσίνι είναι ισχυρή και γεμάτη καλούς νέους παίκτες».

Για τη «μάχη» του τίτλου στη Serie A
«Είμαι οπαδός της Ίντερ, διατηρώ μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα και θέλω πάντα να κερδίζει. Το τελευταίο πρωτάθλημα ήταν υπέροχο, «διακόψαμε» το σερί τίτλων της Γιουβέντους. Θα το θυμάμαι για πολύ καιρό!».

Για τον Ρόμελου Λουκάκου
«Είναι πολύ άσχημο που ο Λουκάκου επέστρεψε στην Αγγλία, αλλά είναι δύσκολο να αντισταθείς όταν σε καλούν οι κορυφαίοι σύλλογοι της Premier League. Η Τσέλσι έχει χρησιμοποιήσει όλη την οικονομική της δύναμη. Για μένα, το μεγάλο φαβορί εξακολουθεί να είναι η Ίντερ. Ο Λουκάκου έφυγε, αλλά η ομάδα παραμένει δυνατή και ισορροπημένη. Έφερε τον Τζέκο και έκανε άλλες σημαντικές μεταγραφές. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες νεαροί παίκτες στην ομάδα».

Για τον Ζλάταν
Ο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον επισκέφθηκε στην Ίμπιθα αυτό το καλοκαίρι και επαίνεσε τον βετεράνο της Μίλαν. «Ο Ίμπρα είναι πολύ δυνατός, τα χρόνια δεν μετρούν για αυτόν. Είναι σαν πέτρα, έχει σώμα 30χρονου, όχι 40χρονου. Ήρθε να με επισκεφτεί στο εξοχικό μου στην Ίμπιθα. Ήταν μία φανταστική μέρα, ήρθε με την οικογένειά του, διασκεδάσαμε, μιλήσαμε πολύ για ποδόσφαιρο και όχι μόνο».

Για το τέλος εποχής του Κριστιάνο στη Serie A
«Η σχέση ανάμεσα στον Κριστιάνο και τη Γιουβέντους ήταν μια καλή ιστορία και έφερε οφέλη στο ιταλικό ποδόσφαιρο, βοήθησε τον κόσμο να το παρακολουθήσει ξανά, το έκανε και πάλι ανταγωνιστικό στο υψηλότερο επίπεδο. Ήταν ένα υπέροχο πέρασμα. Ο Κριστιάνο προτίμησε να φύγει, αλλά η συζήτηση δεν αλλάζει. Η Γιουβέντους έχασε τον Κριστιάνο, αλλά η ομάδα είναι ακόμα δυνατή. Να γνωρίζετε, η Γιουβέντους είναι πάντα Γιουβέντους…».

Keywords
Τυχαία Θέματα