Ρόμα: Σαφάρι για επιθετικό, πρώτος στόχος ο Σκαμάκα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναζητά τον αντικαταστάτη για τον Τάμι Έϊμπραχαμ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τη Σπέτσια την περασμένη εβδομάδα. Ο Σκαμάκα αντιμετωπίζει επίσης έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Απρίλιο, οπότε θα επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από τον Άγγλο επιθετικό.

Σύμφωνα ιταλικά ρεπορτάζ, η Ρόμα έχει ξεκινήσει προκαταρκτικές συνομιλίες με τη Γουέστ Χαμ με στόχο να εξασφαλίσει την υπογραφή του επιθετικού

με την μορφή δανεισμού αλλά και με οψιόν αγοράς. Ο Ιταλός διεθνής πήγε στο Λονδίνο από τη Σασουόλο το περασμένο καλοκαίρι σημειώνοντας 8 γκολ σε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Ο Σκαμάκα δεν είναι η μόνη επιλογή της Ρόμα για να αντικαταστήσει τον Έϊμπραχαμ. Ο επιθετικός της Σπέτσια, Εμπαλά Ενζολά είναι επίσης στα ραντάρ του συλλόγου, όπως και ο πρώην αρχηγός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος θα επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά από ένα χρόνο με τη Γαλατασαράι, όπου σημείωσε 23 γκολ σε 26 εμφανίσεις, κατακτώντας το τουρκικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα