Γιουβέντους: Σαουδική Αραβία καλεί τον Αλέγκρι, Κόντε και Τούντορ στα υπόψιν

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», σημειώνοντας ότι οι συζητήσεις μεταξύ των απεσταλμένων του Ριάντ και του προπονητή της Γιουβέντους έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες. Ο Αλέγκρι έχει δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με την Γιουβέντους, αλλά σύμφωνα με την Gazzetta, ο γεννημένος στο Λιβόρνο προπονητής θα καθίσει με τους Σαουδάραβες εκπροσώπους στο Μόντε Κάρλο σήμερα ή αύριο και θα ακούσει προτάσεις για να αναλάβει την Al-Nassr ή την Al-Hilal.

Οι

λεπτομέρειες της προσφοράς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές και μένει να δούμε αν θα συμφωνήσει να φύγει από το Τορίνο, δεδομένου ότι πριν από δύο χρόνια, απέρριψε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφοντας στη Γιουβέντους, για να παραμείνει κοντά στην οικογένειά του. Σύμφωνα με την Gazzetta, η συνάντηση μεταξύ του Αλέγκρι και των εκπροσώπων της Σαουδικής Αραβίας έπρεπε να γίνει στο Λονδίνο, αλλά θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές της εβδομάδας ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουβένους, Μαουρίτσιο Σκαναβίνο επιβεβαίωσε δημόσια τη συνέχεια του Αλέγκρι στον πάγκο των «Μπιανκονέρι». Πάντως σε περίπτωση αποχώρησής του, υποψήφιοι να τον διαδεχθούν είναι ο Αντόνιο Κόντε και ο Ιγκόρ Τούντορ.

Allegri, arriva una maxi offerta dall’Arabia. Vertice a Montecarlo #Juve https://t.co/tRocZwJkLi

— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it) June 10, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα