Ρόμα: Χωρίς Σμόλινγκ στο ντέρμπι

Ρόμα: Χωρίς Σμόλινγκ στο ντέρμπι evlachosΤρί, 02/02/2021 - 20:50

Η Ρόμα με την Γιουβέντους δίνουν μεγάλη μάχη το Σάββατο (19:00) για να μείνουν κοντά στην κορυφή και να μην χάσουν επαφή με Μίλαν και Ίντερ.

Οι Ρωμαίοι θα πρέπει να αγωνιστούν στο ματς χωρίς τον Κρις Σμόλινγκ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Βερόνα και δεν προαλαβαίνει την αναμέτρηση. 

Μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό πόδι αφήνει εκτός τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό και ακόμη δεν είναι σίγουρο πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγώνων. 

Η φετινή

σεζόν δεν πάει καλά για τον Σμόλινγκ ο οποίος μέχρι στιγμής έχει υποστεί διάστρεμμα, μόλυνση στο γόνατο και τροφική δηλητηρίαση πριν τον τραυματισμό με την Βερόνα με αποτέλεσμα να έχει χάσει ήδη εννέα από τα είκοσι-τέσσερα παιχνίδια της σεζόν. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Roma - Ποδόσφαιρο Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AS Roma ΙΤΑΛΙΑ Ο Κρις Σμόλινγκ με πρόβλημα τραυματισμού χάνει το ντέρμπι της Ρόμα με την Γιουβέντους το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 20:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα