Ολυμπιακός για Ραφίνια: "Θα ανήκεις πάντα στην ερυθρόλευκη οικογένεια"

Ολυμπιακός για Ραφίνια: "Θα ανήκεις πάντα στην ερυθρόλευκη οικογένεια"dstroumbΤρί, 02/02/2021 - 20:16

Όπως αναφέραμε στο novasports.gr ο Ραφίνια αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του αλλά και όλο σταφ του συλλόγου ολοκληρώνοντας πρόωρα τη συνεργασία του με τους Πρωταθλητές. 

Μετά το Ρέντη ο Βραζιλιάνος πήγε από τα γραφεία της ΠΑΕ για τα τυπικά της υπόθεσης και πριν από λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός

εξέδωσε ανακοίνωσε αποχαιρετώντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το "αντίο" με τον Βραζιλιάνο "υπερπρωταθλητή" όπως τον χαρακτηρίζει Ραφίνια:

"Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους.

Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας!

Υπερπρωταθλητή Ραφίνια σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια"

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Με μία ανακοίνωση γεμάτη σεβασμό προς τον Βραζιλιάνο αμυντικό οι Πρωταθλητές επισημοποίησαν το "διαζύγιο" των δύο πλευρών. Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 20:16 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα