Ρόκετς: Ο Κάζινς εμφανίζεται έτοιμος για τη νέα σεζόν

Ρόκετς: Ο Κάζινς εμφανίζεται έτοιμος για τη νέα σεζόνtnalΠαρ, 12/04/2020 - 13:20

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς τόνισε πως είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς. Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στους τρεις τραυματισμούς που είχε το προηγούμενο διάστημα και τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι να ευχαριστηθεί και πάλι το μπάσκετ.

Χαρακτηριστικά, ο Κάζινς

τόνισε: “Πήγα στην κόλαση και επέστρεψα. Θα έλεγα ψέματα αν δήλωνα πως δεν ήταν δύσκολα, αλλά είμαι φτιαγμένος για να αντεπεξέρχομαι σε τέτοιες καταστάσεις. Το ξεπέρασα, πάλεψα πολύ και με τη θέλησή μου τα κατάφερα. Μέσα από αυτή τη διαδρομή έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και μεγάλωσα από πολλές απόψεις. Τώρα νιώθω υπέροχα. Το σώμα μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είμαι έτοιμος να ξαναπαίξω μπάσκετ, το παιχνίδι που αγαπώ”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Houston Rockets - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Houston Rockets ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς τόνισε πως είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς. Article publish on Παρ, 12/04/2020 - 13:20 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα