ΑΕΚ: Ομιλία Ίβιτς στα αποδυτήρια μετά την ήττα

ΑΕΚ: Ομιλία Ίβιτς στα αποδυτήρια μετά την ήτταgvasilioΠαρ, 12/04/2020 - 12:48

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα έδωσε ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος μετά το ματς με τη Μπράγκα και τη βαριά ήττα μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Σέρβος ζήτησε από τους παίκτες της Ένωσης να αφήσουν πίσω την βαριά ήττα από τη Μπράγκα και να επικεντρωθούν στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής

της ΑΕΚ μεταξύ άλλων ανέφερε στους παίκτες της ομάδας: 

«Ψηλά το κεφάλι. Δεν θέλω να μας βλέπω έτσι. Ότι έγινε… έγινε απόψε, το ξεχνάμε αύριο. Έχουμε πολύ δύσκολο και κρίσιμο ματς την Κυριακή. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εκεί. Χάθηκε ένας στόχος που ήταν η Ευρώπη και η πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε ακόμη δύο στην Ελλάδα. Και πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε εκεί. Και την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Να μείνουμε ενωμένοι».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Το σύνθημα για την επόμενη μέρα έδωσε ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος μετά το ματς με τη Μπράγκα και τη βαριά ήττα μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες της ΑΕΚ. Article publish on Παρ, 12/04/2020 - 12:48 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα