Ρόμπιν φαν Πέρσι: Να είστε καλοί μαζί του…» (vid)

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, μίλησε για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του Τάιρελ Μαλάτσια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προέτρεψε τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» να είναι… καλοί μαζί του. Ο 22χρονος ολοκλήρωσε μια μεταγραφή στο «Ολντ Τράφορντ» υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Ολλανδός αριστερός μπακ, αναμένεται να παίξει βασικό ρόλο υπό τον Έρικ τεν Χαγκ, αυτή τη σεζόν.

Ο Φαν Πέρσι εργάζεται αυτή τη στιγμή ως προπονητής στην

ολλανδική Φέγενορντ, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ο Μαλάτσια και μοιράστηκε ένα εγκάρδιο μήνυμα με τον νεαρό Ολλανδό, καθώς άφησε τον αγαπημένο του σύλλογο, για έναν άλλο.

“Luke Shaw told me about Gravy and chips?” “Don’t listen to Luke Shaw” #Malacia #ETH #MUFC pic.twitter.com/3Yy6ej42TH

— Sean Kimbley (@SeanKimbley) July 5, 2022

Μιλώντας στον λογαριασμό της Φέγενορντ στο Twitter, ο Ρόμπιν φαν Πέρσι είπε:
«Γεια σου Τάιρελ, είναι ο Ρόμπιν εδώ. Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη φανταστική μεταγραφή σου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή τη μεγάλη στιγμή στην καριέρα σου. Έχεις δείξει ότι με πίστη στον εαυτό σου, πολύ ταλέντο και σκληρή δουλειά κάθε μέρα, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, έτσι απευθύνομαι σε όλους τους οπαδούς των «Red Devils» και λέω ότι δεν αποκτάτε μόνο έναν πολύ ταλαντούχο μπακ, αλλά και έναν φανταστικό άνθρωπο. Να είστε ευγενικοί μαζί του, να τον υποστηρίζετε σε καλές και κακές στιγμές.

Θα δώσει τα πάντα για εσάς παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί σας. Εκ μέρους των οπαδών της Φέγενορντ και των ανθρώπων της Φέγενορντ, ευχαριστώ, Τάιρελ, για ότι έκανες όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που μικρό παιδί έφτασες στην ακαδημία Νέων, μέχρι τώρα σε αυτή τη φανταστική στιγμή».

From one Red Devil to another.

@Persie_Official #ThankYouTyrell pic.twitter.com/uS09m3t691

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) July 5, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόμπιν, Πέρσι,robin, persi