Κούεν: “Διαχρονικός στόχος του Ατρόμητου είναι να βρισκόμαστε στις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος” (vid)

Ο Ατρόμητος έχει στόχο τις έξι πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος δήλωσε ο Αντρέας Κουέν. Ο Αυστριακός χαφ μίλησε στην κάμερα της ομάδας και για τη ζωή στην Ελλάδα, η οποία είναι όμορφη με αξιοθέατα αλλά η χώρα έχει πολλή ζέστη .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ατρόμητο και τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ατρόμητο. Χαίρομαι

πολύ και πραγματικά εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν. Σε ό,τι αφορά στην πόλη, έχει βέβαια πάρα πολύ ζέστη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία. Έχει την Ακρόπολη, όλα αυτά τα αξιοθέατα. Είναι πάρα πολύ ωραία”.

Για το τι έχει προλάβει να μάθει για τον Ατρόμητο:

“Ακόμα δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε άμεσα με τον προπονητή και την ομάδα για να οριοθετήσουμε συνολικά την προσεχή σεζόν, αλλά ξέρω ότι διαχρονικός στόχος του συλλόγου είναι να βρισκόμαστε στις έξι πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Για αυτόν τον στόχο θα παλέψουμε, ώστε να είμαστε επιτυχημένοι στη σεζόν”.

Για το πώς θα παρουσίαζε ο ίδιος τον εαυτό του:

“Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει πολύ το δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι, είτε στη θέση “8”, είτε στη θέση “10”. Φυσικά, η ομάδα γνωρίζει τι παίκτης είμαι, αλλά θα πω κι εγώ ότι μπορώ να προσφέρω πολλά με το αριστερό μου πόδι και ως μεσοεπιθετικός. Μπορώ να δώσω πολλές ασίστ, ώστε να βοηθήσω με αυτό τον τρόπο την ομάδα μου να σκοράρει κι αυτός είναι ο στόχος μου. Μπορώ να ντριμπλάρω, μπορώ να βοηθήσω στην επίθεση, οπότε συνολικά μπορώ να βοηθήσω πολύ στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα