Ρηξη μηνίσκου ο Μάρτιν, παίρνει Κουφό ο Ολυμπιακός

Ρηξη μηνίσκου ο Μάρτιν, παίρνει Κουφό ο Ολυμπιακόςantoniamath11Σάβ, 02/20/2021 - 15:50

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Κώστα Κουφό. Ο Έλληνας διεθνής σέντερ θα παίξει για πρώτη φορά σε Ελληνική ομάδα στα 32 του χρόνια και αφού προέρχεται από μεγάλο διάστημα απραξίας.

Tο συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ

Μόσχας λύθηκε το περασμένο καλοκαίρι ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν είχε παίξει ελάχιστα με τη Ρωσική ομάδα. Η κίνηση για την απόκτηση του Κουφού ήταν επιβεβλημένη καθώς έγινε γνωστό ότι ο Χασάν Μάρτιν υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα μείνει ένα τουλάχιστον μήνα εκτός γηπέδων καθώς πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Στην ουσία ο Ολυμπιακός είχε απομείνει με ένα σέντερ, τον Οκτάβιους Ελις και η απόκτηση του Κουφού ήταν λύση άμεσης ανάγκης καθώς στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Το παράθυρο για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα κλείνει στις 26 Φεβρουαρίου και μάλιστα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αποκτήσει παίκτη που είχε αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης φέτος αφού η σχετική προθεσμία για τέτοιες κινήσεις έχει περάσει.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι ήταν υποχρεωμένοι ν διαλέξουν παίκτη που θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα και οι επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ήταν....αμέτρητες.
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off dkaryd Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Κώστα Κουφό. Article publish on Σάβ, 02/20/2021 - 15:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα